Office

Bezbednosna dopuna za Excel Viewer 2003 (KB914451) (stranica je možda na engleskom)

Promena jezika:
U programu Microsoft Office Excel Viewer 2003 postoji bezbednosni propust koji može da dozvoli pokretanje proizvoljnog koda pri otvaranju zlonamernog dokumenta. Ova dopuna otklanja taj propust.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  office2003-KB914451-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  14.3.2006.

  Veličina datoteke:

  2.5 MB

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP


   • Ova dopuna se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office Excel Viewer 2003   • Da biste instalirali ovu dopunu, morate imati verziju 11.0.6412.0 programa Microsoft Office Excel Viewer 2003:
    • Excel Viewer 2003.
     Napomena: Da biste utvrdili koju verziju programa Excel Viewer 2003 ste instalirali, pogledajte informacije o verziji u okviru Osnovni podaci o programu Microsoft Office Excel Viewer 2003 kome možete pristupiti iz menija Pomoć.
  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Excel Viewer 2003, uradite nešto od sledećeg:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update (Ažuriranje Microsoftovih sistema) sakuplja dopune dobijene od strane programa Windows Update (Ažuriranje operativnog sistema Windows) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju dopuna visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski detektuje Office i traži od vas da instalirate dopune i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Bezbednosnu dopunu za Excel Viewer 2003 (KB914451) (stranica je možda na engleskom). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svom čvrstom disku.
     • Office2003-kb914451-fullfile-srl.exe: Možda će biti potrebno da navedete instalacioni izvor u toku instalacije zakrpe.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na svoj čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim sredinama mogu pronaći sve resurse za primenu dopuna za Office u organizaciji na Web lokaciji Office Admin Update Center (Office administrativni centar za ažuriranje) (na engleskom). Na toj stranici, idite nadole i u odeljku Update Resources potražite verziju proizvoda koju ažurirate.

   Stavka za preuzimanje za ovu dopunu je dostupna kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na programski paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izvući datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva dati su u članku Baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za dopunu (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft Baze znanja Opis bezbednosne dopune za Excel Viewer 2003 (KB914451) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj dopuni.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver