Office

Bezbednosna ispravka za Office 2003 (KB917151) (stranica je možda na engleskom)

Promena jezika:
U sistemu Microsoft Office 2003 postoji bezbednosna ranjivost koja može dovesti do povećanja privilegija. Ova ispravka otklanja tu ranjivost.
 • Verzija:

  SP1

  Naziv datoteke:

  office2003-KB917151-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  11.7.2006.

  Veličina datoteke:

  10.8 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB917151

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP


   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office 2003.   • Da biste instalirali ispravku, morate imati sledeće:

  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office 2003, uradite nešto od sledećeg:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update (Ažuriranje Microsoftovih sistema) sakuplja ispravke dobijene od strane programa Windows Update (Ažuriranje operativnog sistema Windows) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski detektuje Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Bezbednosnu ispravku za Office 2003 (KB917151) (stranica je možda na engleskom). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svom čvrstom disku.
     • office2003-KB917151-FullFile-SRL.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da obezbedite izvor instalacije tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na svoj čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim sredinama mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Office Admin Update Center (Office administrativni centar za ažuriranje) (na engleskom). Na toj stranici, idite nadole i u odeljku Update Resources potražite verziju proizvoda koju ažurirate.

   Preuzimanje ove ispravke je dostupno tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu strane. Možete dvaput kliknuti na programski paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izvući datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva dati su u članku Baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za ažuriranje (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft Baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Office 2003 (KB917151) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver