Office

Ispravka za filter neželjene e-pošte programa Outlook 2003 (KB936557)

Promena jezika:
Ova ispravka snabdeva filter neželjene e-pošte programa Microsoft Office Outlook 2003 najnovijom definicijom e-poruka koje bi trebalo smatrati neželjenom e-poštom. Ova ispravka je objavljena u julu 2007.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  office2003-KB936557-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  10.7.2007.

  Veličina datoteke:

  3.2 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB936557

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP


   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office Outlook 2003.


  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Outlook 2003, izaberite:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski detektuje Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Ispravku za filter neželjene e-pošte programa Outlook 2003 (KB936030). Da to uradite, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     • office2003-KB936557-FullFile-SRL.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da obezbedite instalacioni izvor tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na svoj čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Office Admin Update Center (Office administrativni centar za ažuriranje) (na engleskom). Na toj lokaciji idite nadole i u odeljku Update Resources potražite verziju proizvoda koji ažurirate.

   Stavka za preuzimanje za ovu ispravku je dostupna kada se klikne na dugme Preuzmi na vrhu strane. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket da biste otpočeli instalaciju ili možete izvući datoteke zakrpa (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva dati su u članku baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete ispravki (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke za filter neželjene e-pošte programa Outlook 2003 (KB936557) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver