Microsoft

Pomoćnik za prijavljivanje za Windows Live ID 6.5

Promena jezika:
Pomoćnik za prijavljivanje u Windows Live ID 6.5 instalira Windows Live ID dobavljača na mreži za operativni sistem Windows 7. Ovaj dobavljač omogućava povezivanje Windows Live ID-a sa Windows 7 korisničkim nalogom.
 • Detalji

  Verzija:
  Datum objavljivanja:

  6.5

  1.10.2009.

  Naziv datoteke:
  Veličina datoteke:

  wllogin_32.msi

  4.4 MB

  wllogin_64.msi

  6.3 MB

   Pomoćnik za prijavljivanje za Windows Live™ ID 6.5 instalira Windows Live ID dobavljača na mreži za Windows® 7. Pošto omogućava povezivanje Windows Live ID-a sa korisničkim nalogom u okviru operativnog sistema Windows 7, ovaj dobavljač na mreži osposobljava Windows 7 aplikacije za obavljanje sjajnih funkcija poput deljenja dokumenata, slika, muzike i video zapisa.

   Pogodnosti

   Pomoćnik za prijavljivanje uz pomoć dobavljača na mreži omogućava Windows 7 aplikaciji koja se izvršava na jednom računaru da identifikuje druge računare koji su povezani sa istim Windows Live ID-om i da komunicira sa njima. Jednostavnim povezivanjem Windows Live ID-a sa korisničkim nalogom na svakom Windows 7 računaru koji posedujete, tim računarima pružate mogućnost da se lakše nego pre uzajamno identifikuju i rade zajedno. Aplikacije mogu da iskoriste prednost koju nudi ova mogućnost da bi podržale ovakav scenario: Boban želi da u okviru svoje matične grupe deli određene dokumente sa suprugom, ali ne i sa decom. Dovoljno je da Boban navede samo Windows Live ID korisničko ime svoje supruge i da joj time omogući jedinstven pristup dokumentima na svom računaru.

   Pored toga, pomoćnik za prijavljivanje uključuje nove funkcije namenjene korisnicima Windows Live ID usluga. Pratite Windows Live ID blog da biste dobili predstojeća obaveštenja.


   Preuzimanje pomoćnika za prijavljivanje znači da pristajete na izjavu o privatnosti i ugovor o licenciranju programa Pomoćnik za prijavljivanje za Windows Live ID 6.5. Buduće ispravke za Pomoćnik za prijavljivanje i ostale Microsoft programe ćete dobijati od usluge Microsoft Update.
   Izjava o privatnosti
   Informacije o usluzi Microsoft Update

 • Sistemski zahtevi

  Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows Server 2008; Windows Vista; Windows Vista 64-bit Editions Service Pack 1; Windows XP; Windows XP 64-bit

    Windows XP (servisni paketi 2 i 3)
    Windows Vista (servisni paketi 1 i 2)
    Windows 7
    Windows Server 2008 (servisni paket 2)
    Windows 7 Server
 • Uputstva

   Da biste instalirali Pomoćnik za prijavljivanje za Windows Live ID 6.5, kliknite dvaput na paket koji odgovara vašoj platformi.
   • Ako imate 32-bitni operativni sistem, preuzmite i instalirajte wllogin_32 msi. (Ovo preuzimanje je podesno za većinu korisnika operativnog sistema Windows)
   • Ako imate 64-bitni operativni sistem, preuzmite i instalirajte wllogin_64 msi.
 • Slični izvori

Popularna preuzimanja

  • 01

   Windows Live Foto-galerija i Movie Maker 2011

   Uređujte i organizujte fotografije i filmove, a zatim ih objavljujte na mreži i delite sa prijateljima. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

  • 02

   Microsoft Security Essentials - srpski (latinica)

   Detaljan opis ove datoteke za preuzimanje biće uskoro dostupan na srpskom jeziku. U međuvremenu vam je na raspolaganju opis na engleskom jeziku.

  • 03

   Microsoft Camera Codec Pack (6.3.9721.0)

   Microsoft Camera Codec Pack omogućava prikaz različitih formata datoteka karakterističnih za određeni uređaj. Napomena: klikom na dugme „Preuzmi“ pristajete na Microsoft ugovor o korišćenju usluga i izjavu o privatnosti i kolačićima. Dodatni detalji su navedeni u nastavku.

  • 04

   Windows Live Device Integrator 1.0 - srpski (latinica)

   Detaljan opis ove datoteke za preuzimanje biće uskoro dostupan na srpskom jeziku. U međuvremenu vam je na raspolaganju opis na engleskom jeziku.

  • 05

   Windows Live Essentials 2011

   Sa programskim paketom Windows Live Essentials na računaru, možete da obavite više toga u operativnom sistemu Windows. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

 • Loading...

  Učitavanje rezultata u toku, sačekajte…

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver
Pokreni Microsoft Update
zatvori
moreinfo