Servers

Windows Server 2008 servisni paket 2 i Windows Vista servisni paket 2  - ALL Language Standalone (KB948465)

Promena jezika:
Servisni paket 2, najnoviji servisni paket za Windows Server 2008 i Windows Vista, podržava nove vrste hardvera i nove hardverske standarde, sadrži sve ispravke objavljene od SP1 i olakšava primenu za korisnike, programere i IT stručnjake.
 • Verzija:

  948465

  Naziv datoteke:

  Windows6.0-KB948465-X86.exe

  Datum objavljivanja:

  22.6.2009.

  Veličina datoteke:

  475.5 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB948465

   Servisni paket 2 za operativne sisteme Windows Server 2008 i Windows Vista (SP2) jeste ispravka za Windows Vista i Windows Server 2008, koja podržava nove vrste hardvera i nove hardverske standarde, a uključuje i ispravke koje su se pojavile od SP1. SP2 olakšava administraciju tako što IT administratorima omogućava primenu i podršku jednog servisnog paketa za klijente i servere. Posetite Windows Server SP2/Windows Vista SP2 stranicu na lokaciji TechNet/MSDN za dodatne detalje i dokumentaciju.

   Windows Vista SP2 TechNet
   Windows Server 2008 SP2 TechNet

   SP2 je ispravka za operativni sistem Windows Server 2008 i Windows Vista koja sadrži poboljšanja otkrivena tokom automatskog prikupljanja povratnih informacija, kao i u ispravkama objavljenim od SP1. Integrisanjem ovih ispravki u jedan servisni paket za klijente i servere, Microsoft obezbeđuje jednu, visokokvalitetnu ispravku, koja korisnicima maksimalno olakšava primenu i testiranje.

   Servisni paket 1 je preduslov za instaliranje servisnog paketa 2. Uverite se da je na sistemu pokrenut servisni paket 1 pre instaliranja servisnog paketa 2.

   Napomena: Uključen je Windows Server 2008 objavljen sa servisnim paketom 1. Informacije o operativnom sistemu Windows Vista SP1 i preuzimanja možete pronaći na stranici Windows Vista SP1 TechNet.

   Windows Server 2008 SP2 i Windows Vista SP2 - All Language Standalone verziju moguće je instalirati na sistemima sa bilo kojim od 36 podržanih jezika.

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Server 2008; Windows Vista

    Windows Server 2008, Windows Vista

   1. Da biste pokrenuli preuzimanje, kliknite na dugme Preuzmi i izvršite neku od sledećih radnji ili izaberite drugi jezik sa liste Promeni jezik, a zatim kliknite na dugme Promeni.


    • Da biste odmah pokrenuli preuzimanje, kliknite na dugme Pokreni.

    • Kliknite na dugme Sačuvaj da biste kopirali stavku za preuzimanje na svoj računar za kasniju instalaciju.


Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver