Office

Microsoft Office Outlook alatka: Alatka za ažuriranje podataka o vremenskoj zoni za 64-bitnu verziju programa Microsoft Outlook 2010

Promena jezika:
Ova alatka prilagođava stavke Microsoft Office Outlook kalendara kada dođe do promene u definicijama vremenskih zona (sačuvanih u sistemu Microsoft Windows) ili kada korisnik trajno pomera kalendar na drugu vremensku zonu.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  OutlookTimeZoneMove.exe

  Datum objavljivanja:

  2.6.2010.

  Veličina datoteke:

  11.4 MB

   Da bi odrazila promene vremenske zone, ova alatka prilagođava stavke kalendara iz programa Outlook nakon što operativni sistem bude ažuriran novim definicijama vremenskih zona. Ova alatka može da se koristi za opšta prilagođavanja stavki kalendara na osnovu promena u definicijama vremenskih zona sačuvanih u sistemu Windows ili od strane korisnika koji trajno pomera kalendar na drugu vremensku zonu. U verziji 3 rešeno je nekoliko problema koji su korisnici prijavili tokom korišćenja prethodne verzije alatke. Takođe je omogućen pristup alatki putem Microsoft Windows Start menija.

   Posebne informacije:
   • U postojeće zadatke koji se ponavljaju Outlook je šifrovao trenutna DST pravila. Slučajevi zadataka koji se ponavljaju, a koji se dešavaju tokom delta perioda prikazivaće se sat vremena ranije nego što bi trebalo.
   • Za postojeće zadatke i podsetnike koji se ne ponavljaju Outlook je već izračunao UTC vrednost (koordinisano univerzalno vreme) nakon kreiranja zadatka: Ako korisnik kreira zadatak dok je Windows konfigurisan za stara DST pravila, a zadatak se dešava tokom „novih“ DST nedelja, zadatak će se prikazivati sat vremena ranije nego što bi trebalo.
   • Postojeći celodnevni događaji povezani su sa određena 24 sata umesto sa datim datumom: Iz gorenavedenih razloga, celodnevni događaji će se pomeriti i tako obuhvatiti dva dana tokom „novih“ DST nedelja.

   Za dodatne informacije o promeni vremenskih zona i programu Microsoft Office Outlook pogledajte članak podrške Pomeranje vremena na letnje računanje pomoću Outlook alatke za ažuriranje podataka o vremenskoj zoni.
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows Server 2003 R2 (32-Bit x86); Windows Server 2003 R2 x64 editions; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2008 Service Pack 2; Windows Vista Service Pack 1; Windows XP Service Pack 3

    • Windows XP sa servisnim paketom (SP) 3 (32-bitna verzija)
    • Windows Vista sa SP1
    • Windows Server 2003 R2 sa MSXML 6.0
    • Windows Server 2008 sa SP2 (32-bitna i 64-bitna verzija)
    • Windows 7

   • Ova stavka za preuzimanje radi sa sledećim programima sistema Office:
    • Microsoft Outlook 2010 (64-bitna verzija)
  • Da biste instalirali ovu stavku za preuzimanje:
   1. Pre pokretanja ove alatke proverite da li ste instalirali Windows zakrpu koja sadrži najažurnije definicije vremenskih zona ili da je pokrenuta Windows Vista sa najažurnijim definicijama vremenskih zona.
   2. Preuzmite datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi (iznad), a onda je sačuvajte na čvrsti disk.
   3. Dvaput kliknite na programsku datoteku OutlookTimeZoneMove.exe na svom čvrstom disku da biste pokrenuli instalacioni program.
   4. Pratite uputstva na ekranu da biste dovršili instalaciju.
   Uputstva za upotrebu:

   1. Nakon što završite instalaciju alatke, možete da je pokrenete preko odgovarajuće stavke Windows Start menija. Te stavke menija nalaze se u meniju Start pod opcijom Svi programi\Microsoft Office Outlook alatke\Alatka za ažuriranje podataka o vremenskoj zoni. Izaberite Režim ažuriranja vremenske zone sa letnjim računanjem vremena da biste kalendar ažurirali u trenutnoj vremenskoj zoni. Izaberite Režim trajnog pomeranja vremenske zone da biste kalendar trajno pomerili na drugu vremensku zonu.
   2. Proverite da li su izabrane podarazumevana datoteka podataka i opcija Ažuriraj radi primene promena u Windows vremenskim zonama i nastavite kroz ostale korake alatke.
   Imajte u vidu da, ako ste u Kalendaru kreirali jednoročne zadatke nakon ažuriranja Windows vremenskih zona, treba da kliknete na dugme Detalji nakon što vas alatka izvesti da je skeniranje dovršeno i da opozovete izbor svih takvih zadataka pre nego što nastavite. Pored toga, nakon pokretanja alatke obavezno idite u kalendar i pregledajte stavke kalendara da biste proverili da li se prikazuju u tačno vreme.

   Da biste uklonili ovu stavku za preuzimanje:
   1. U meniju Start postavite pokazivač na Postavke, a zatim kliknite na Kontrolna tabla.
   2. Dvaput kliknite na ikonu Dodaj/ukloni programe.
   3. Na listi programa koji su trenutno instalirani izaberite Alatka za ažuriranje podataka o vremenskoj zoni, a zatim kliknite na dugme Ukloni ili Dodaj/ukloni. Ako se pojavi dijalog, pratite uputstva za uklanjanje programa.
   4. Kliknite na dugme Da ili U redu da biste potvrdili da želite da uklonite program.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver