Office

Ispravka za Microsoft Office Outlook 2007 (KB950219)

Promena jezika:
Ova ispravka unapređuje funkcionalnost Internet kalendara i kompatibilnost sa Internet Message Access Protocol (IMAP) serverima.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  outlook2007-kb950219-fullfile-x86-sr-latn-cs.exe

  Datum objavljivanja:

  29.5.2008.

  Veličina datoteke:

  14.5 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB950219

   Ova ispravka proširuje podršku programa Outlook 2007 za iCalendar standarde. Ova ispravka takođe poboljšava kompatibilnost programa Outlook 2007 sa nekim IMAP serverima e-pošte.

   Ova ispravka dodaje podršku za sledeće iCalendar funkcije:
   • Predložite novo vreme za iCalendar sastanke: Korisnici sada mogu da odgovore na poziv na sastanak primljen u iCalendar formatu predlogom novog vremena za sastanak.
   • Prošireno godišnje ponavljanje: Podržava obrasce ponavljanja za obaveze i sastanke koji se ponavljaju svakih N godina, pri čemu je N veće ili jednako 1.
   Ova ispravka takođe uključuje razna poboljšanja IMAP kompatibilnosti.

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2

  • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Outlook 2007, pratite ove korake:
   1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
    • Outlook2007-kb950219-fullfile-x86-sr-latn-cs.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da navedete izvor instalacije tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
   2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

   3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrstom disku i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Microsoft Office Desktop Applications TechCenter (Tehnički centar za Microsoft Office aplikacije za stone računare) (na engleskom).

   Stavka za preuzimanje za ovu ispravku dostupna je kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izdvojiti datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva su uključeni u članak baze znanja Prekidači komandne linije za Microsoft Self-Extractor pakete (KB912203).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Microsoft Office Outlook 2007 (KB950219) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver