Office

Ispravka za program InfoPath 2003 (KB920103)

Promena jezika:
Microsoft je objavio ispravku za Microsoft Office InfoPath 2003. Ova ispravka pruža najnovije ispravke za InfoPath 2003. Pored toga, ova ispravka sadrži poboljšanja u pogledu stabilnosti i učinka.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  office2003-KB920103-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  7.8.2006.

  Veličina datoteke:

  2.9 MB

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP

   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office InfoPath 2003


  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office InfoPath 2003, uradite nešto od sledećeg:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update sakuplja ispravke dobijene od strane programa Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update automatski otkriva Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Ispravka za program InfoPath 2003 (KB920103) (stranica je možda na engleskom). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svom čvrstom disku.
     • office2003-KB920103-fullfile-srl.exe: Možda će biti potrebno da navedete instalacioni izvor u toku instalacije zakrpe ako ste već prethodno ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na svoj čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim sredinama mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Office Admin Update Center (Office administrativni centar za ažuriranje) (na engleskom). Na toj stranici, idite nadole i u odeljku Update Resources potražite verziju proizvoda koju ažurirate.

   Verziji za preuzimanje se može pristupiti klikom na dugme Preuzmi na vrhu strane. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket da biste otpočeli instalaciju ili izvući datoteke zakrpa (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva dati su u članku Baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za ažuriranje (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft Baze znanja Opis ispravke za InfoPath 2003 (KB920103) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver