Office

Microsoft Office Proofing Tools 2007 servisni paket 1 (SP1)

Promena jezika:
Servisni paket 1 pruža najnovije ispravke za Microsoft Office Proofing Tools 2007.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  officeproofingtools2007sp1-kb937156-fullfile-sr-latn-cs.exe

  Datum objavljivanja:

  8.12.2007.

  Veličina datoteke:

  1.1 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB937156

   Microsoft Office Proofing Tools 2007 servisni paket 1 pruža važna poboljšanja stabilnosti i performansi koja zahtevaju klijenti istovremeno obuhvatajući dodatna poboljšanja bezbednosti korisnika. Ovaj servisni paket takođe uključuje ispravke prethodno objavljene za Office Proofing Tools 2007 pre decembra 2007. godine. Detaljniji opis za SP1, uključujući listu rešenih problema, možete pronaći u članku Microsoft baze znanja 937156: Opis Microsoft Office Proofing Tools 2007 servisnog paketa 1 (stranica je možda na engleskom).

   Servisni paket 1 biće instaliran, čak i ako je javno dostupna ispravka ranije bila instalirana na vašem računaru.

   SP1 takođe uključuje poboljšanja stabilnosti koja su razvijena kao rezultat korisničkog unosa iz Microsoft analize pada na mreži i iz povratnih informacija koje pružaju usluge podrške za Microsoft proizvode.
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2


   Ova ispravka se primenjuje na sledeće programe:
   • Microsoft® Office Proofing Tools 2007

   Dodatni zahtevi:
   • Da biste uspešno instalirali SP1, morate da imate Microsoft Installer 3.1 (MSI 3.1) ili noviji. Za više informacija, uključujući i uputstva o preuzimanju programa MSI 3.1, pogledajte članak Microsoft baze znanja 942101 (stranica je možda na engleskom).
   • Da biste uspešno instalirali SP1, potreban vam je slobodan prostor na čvrstom disku koji je je veći od same zakrpe. Za detaljnije informacije o potrebnom slobodnom prostoru pogledajte članak Microsoft baze znanja 943589 (stranica je možda na engleskom).
  • U nekoliko slučajeva možda će biti potrebno da ponovo pokrenete sistem računara nakon što instalirate SP1. Za više informacija pogledajte članak Microsoft baze znanja 942995 (stranica je možda na engleskom).

   Da biste instalirali ovu ispravku, izaberite:
   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jednom mestu i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.
   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Nakon pokretanja automatskog otkrivanja, Office Update će zatražiti da instalirate ispravke i servisne pakete koji obezbeđuju najviši kvalitet za vaše Office proizvode. Operativni sistem Windows Vista ne podržava Office Update.
   • Instalirajte Office Proofing Tools 2007 SP1 ručno. Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    • Preuzmite datoteku tako što ćete kliknuti na dugme „Preuzmi“ na vrhu ove stranice. Sačuvajte datoteku na čvrsti disk.
    • Preporučuje se da zatvorite sve pokrenute programe.
    • U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.

   Prilikom korišćenja drugih Microsoft Office proizvoda
   Ako koristite sledeće Microsoft Office proizvode, preporučujemo vam da preuzmete najnovije servisne pakete:
   Za uklanjanje ove stavke za preuzimanje
   Ne postoji funkcija za deinstaliranje ove stavke za preuzimanje. Za više informacija pogledajte članak Microsoft baze znanja 873125 (stranica je možda na engleskom).

   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na lokaciji2007 Office Resource Kit.

   Za više informacija o ovoj ispravci pogledajte članak Microsoft baze znanja937156: Opis Microsoft Office Proofing Tools 2007 servisnog paketa 1 (stranica je možda na engleskom).

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver