Windows

Program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ za prenos iz operativnog sistema Windows Vista (64-bitni) u operativni sistem Windows 7

Promena jezika:
Koristite program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ da biste kopirali datoteke, fotografije, muziku, e-poruke, postavke i još mnogo toga sa računara koji radi pod operativnim sistemom Windows Vista na računar koji radi pod operativnim sistemom Windows 7. Podatke možete preneti pomoću kabla za jednostavan prenos, prenosivog medijuma ili preko mreže
 • Verzija:

  6.1

  Naziv datoteke:

  Windows6.0-KB928635-x64.msu

  Datum objavljivanja:

  15.9.2009.

  Veličina datoteke:

  5.4 MB

   Ovaj softver instalira program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ na računar koji radi pod 64-bitnom verzijom operativnog sistema Windows Vista, tako da datoteke, fotografije, muziku, e-poruke, postavke i još mnogo toga možete kopirati na računar koji radi pod operativnim sistemom Windows 7. Ako računar radi pod drugom verzijom operativnog sistema Windows, druge verzije programa „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ možete preuzeti tako što ćete kliknuti na sledeću vezu.

   Ovaj softver je već ugrađen u Windows 7, tako da nema potrebe da ga instalirate na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7.
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Vista

   Program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ podržava sledeće operativne sisteme:
   1) iz operativnog sistema Windows XP (SP2 i noviji) u operativni sistem Windows 7
   2) iz operativnog sistema Windows Vista (SP1 i noviji) u operativni sistem Windows 7

   Program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ podržava prenos pomoću nekog od sledećih metoda:
   1) USB kabl za jednostavan prenos
   2) mrežna veza
   3) prenosivi medijum (na primer USB fleš disk ili spoljni čvrsti disk)
  • Preuzmite i instalirajte program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows Vista.

   Prvo otvorite i pokrenite program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows Vista.

   Zatim otvorite i pokrenite program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7.
   Program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ verzije Windows 7 možete otvoriti tako što ćete kliknuti na dugme „Start“. U polju za pretragu otkucajte „jednostavan prenos“ i izaberite stavku „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“.

   Sledite uputstva u čarobnjaku da biste izabrali i preneli podatke.
  • Datoteke i podatke možete preneti pomoću mreže, USB kabla za jednostavan prenos, prenosivog medijuma ili spoljnog čvrstog diska.

   Program „Jednostavan prenos Windows postavki i datoteka“ ne migrira instalirane programe.

   Oba računara moraju da podržavaju metod prenosa koji odaberete. Na primer, ako odaberete da prenesete podatke preko mreže, oba računara moraju biti povezana sa istom mrežom.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver