Office

Ispravka za filter neželjene e-pošte programa Microsoft Office Outlook 2003 (KB957257)

Promena jezika:
Ova ispravka obezbeđuje filteru neželjene e-pošte programa Microsoft Office Outlook 2003 noviju definiciju e-poruka koje treba smatrati neželjenom e-poštom.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  office2003-KB957257-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  13.10.2008.

  Veličina datoteke:

  3.5 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB957257

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2


   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office Outlook 2003.   • Microsoft Windows Installer verzija 2.0 ili novija. Microsoft Windows 2000 servisni paket 3 i Microsoft Windows XP uključuju ovu verziju programa Windows Installer. U suprotnom, najnovija verzija programa Windows Installer dostupna je kao odvojena stavka za preuzimanje na sledećim lokacijama:


  • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Outlook 2003, izaberite:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski otkriva sistem Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju programi sistema Office.


   • Instalirajte Ispravku za Filter neželjene e-pošte programa Outlook 2003 (KB957257) (stranica je možda na engleskom). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
    2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Microsoft Office Desktop Applications TechCenter (Tehnički centar za Microsoft Office aplikacije za stone računare) (na engleskom).

   Stavka za preuzimanje ove ispravke dostupna je kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izdvojiti datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva uključeni su u članak baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za ažuriranje (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke za filter neželjene e-pošte programa Outlook 2003 (KB957257) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver