Office

Bezbednosna ispravka za Office 2003 (KB936048)

Promena jezika:
U sistemu Microsoft Office 2003 postoji bezbednosna ranjivost koja može omogućiti pokretanje arbitrarnog koda prilikom otvaranja zlonamerno izmenjene datoteke. Ova bezbednosna ispravka otklanja tu ranjivost.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  office2003-KB936048-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  10.7.2007.

  Veličina datoteke:

  1,004 KB

  Članci baze znanja (BZ): KB936048

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP

  • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office 2003, izaberite:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski detektuje Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Bezbednosnu ispravku za sistem Office 2003 (KB936048). Da to uradite, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     • office2003-KB936048-fullfile-srl.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da obezbedite instalacioni izvor tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na svoj čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Microsoft Office Desktop Applications TechCenter (Tehnički centar za Microsoft Office aplikacije za stone računare) (na engleskom).

   Stavka za preuzimanje za ovu ispravku je dostupna kada se klikne na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket da biste otpočeli instalaciju ili možete izvući datoteke zakrpa (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva dati su u članku baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete ispravki (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Office 2003 (KB936048) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver