Office

Bezbednosna dopuna za Publisher 2003 (KB894542)

Promena jezika:
U programu Microsoft Office Publisher 2003 postoji bezbednosna ranjivost koja može da dozvoli pokretanje proizvoljnog koda pri otvaranju zlonamerno modifikovanog dokumenta. Ova dopuna otklanja taj propust tako da se Publisher 2003 dokumenti obrađuju na pravilan način.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  office2003-KB894542-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  12.9.2006.

  Veličina datoteke:

  2.7 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB894542

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP


   • Ova dopuna se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office Publisher 2003  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Publisher 2003, izaberite:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update (Dopuna Microsoftovih sistema) sakuplja dopune dobijene od strane programa Windows Update (Dopuna operativnog sistema Windows) i Office Update (Dopuna sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju dopuna visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Dopuna sistema Office) automatski detektuje Office i traži od vas da instalirate dopune i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Bezbednosnu dopunu za Publisher 2003 (KB894542) (stranica je možda na engleskom). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svom čvrstom disku.
     • office2003-kb894542-fullfile-srl.exe: Možda ćete morati da obezbedite izvor instalacije tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na svoj čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim sredinama mogu pronaći sve resurse za primenu dopuna za Office u organizaciji na Web lokaciji Office Admin Update Center (Office administrativni centar za dopunu) (na engleskom). Na toj lokaciji, listajte nadole i u odeljku Update Resources potražite verziju proizvoda koju ažurirate.

   Stavka za preuzimanje za ovu ispravku je dostupna kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na programski paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izvući datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva dati su u članku Baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za dopunu (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft Baze znanja Opis bezbednosne dopune za Publisher 2003 (KB894542) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj dopuni.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver