Office

Bezbednosna ispravka za Word Viewer 2003 (KB934041)

Promena jezika:
U programu Microsoft Office Word Viewer 2003 postoji bezbednosna ranjivost koja može dovesti do daljinskog izvršenja koda. Ova dopuna otklanja tu ranjivost.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  office2003-KB934041-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  8.5.2007.

  Veličina datoteke:

  3.1 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB934041

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP


   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office Word Viewer 2003.


   • Da biste instalirali ovu ispravku, morate imati verziju 11.0.6505.0 ili višu programa Microsoft Office Word Viewer 2003:
    • Word Viewer 2003.
     Napomena: Da biste utvrdili koju ste verziju programa Word Viewer 2003 instalirali, pogledajte informacije o verziji u okviru Osnovni podaci o programu Microsoft Office Word Viewer 2003 kome možete pristupiti iz menija Pomoć.
  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Word Viewer 2003, izaberite:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski detektuje Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Bezbednosnu ispravku za Word Viewer 2003 (KB934041). Da to uradite, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     • office2003-KB934041-FullFile-SRL.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da obezbedite izvor instalacije tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na svoj čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Office Admin Update Center (Office administrativni centar za ažuriranje) (na engleskom). Na toj stranici, idite nadole i u odeljku Update Resources potražite verziju proizvoda koju ažurirate.

   Stavka za preuzimanje za ovu ispravku je dostupna kada se klikne na dugme Preuzmi na vrhu strane. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket da biste otpočeli instalaciju ili možete izvući datoteke zakrpa (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva dati su u članku baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za ažuriranje (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Word Viewer 2003 (KB934041) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver