Other

Microsoft SharePoint Designer 2010 (64-bitna verzija)

Promena jezika:
SharePoint Designer 2010 je pravi izbor alatke za brz razvoj SharePoint aplikacija.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  SharePointDesigner.exe

  Datum objavljivanja:

  11.2.2011.

  Veličina datoteke:

  288.1 MB

   SharePoint Designer 2010 je pravi izbor alatke za brz razvoj SharePoint aplikacija. Pomoću alatke SharePoint Designer napredni korisnici, kao i programeri mogu brzo da kreiraju SharePoint rešenja kao odgovor na poslovne potrebe. Napredni korisnici mogu da sastavljaju rešenja bez koda koja obuhvataju brojne česte situacije primene, od saradničkih lokacija i objavljivanja na Webu do integracije namenskih poslovnih podataka, pametnih poslovnih rešanje i tokova ljudskog posla, postavljajući gradivne elemente dostupne u programu SharePoint tako da stvaraju okruženje jednostavno za korišćenje. Pored toga, programeri mogu da koriste SharePoint Designer 2010 da bi brzo započeli SharePoint razvojne projekte.​

   Ova stavka za preuzimanje je 64-bitno izdanje alatke SharePoint Designer 2010. 32-bitno izdanje preporučuje se većini korisnika.
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows Server 2003 R2 x64 editions; Windows Server 2008; Windows Server 2008 R2; Windows Vista Service Pack 1


   Napomena: Ovo je 64-bitna verzija alatke SharePoint Designer. SharePoint Designer 2010 povezuje se samo sa serverom SharePoint 2010. Da biste se povezali sa lokacijama programa SharePoint 2007 i ranijim, morate da nastavite da koristite SharePoint Designer 2007. Ako odlučite da instalirate obe aplikacije, morate da preuzmete 32-bitnu verziju programa SharePoint Designer 2010 i da je instalirate nakon što instalirate SharePoint Designer 2007. Pored toga, imajte u vidu da se 64-bitne Office aplikacije neće pokretati ako je SharePoint Designer 2007 instaliran; 64-bitne Office 2010 aplikacije treba da se koriste samo ako se ne povezujete sa SharePoint 2007 serverima.


   Računar i procesor: procesor od 500 MHz ili više.

   Memorija: 256 megabajta (MB) RAM memorije ili više.

   Čvrsti disk: 2,5 GB; deo prostora na disku biće oslobođen nakon instalacije ukoliko uklonite originalni preuzeti paket sa čvrstog diska.

   Dodatni detalji o operativnom sistemu: Terminal Server i Windows on Windows (WOW) (što omogućava instalaciju 32-bitnih verzija programa iz sistema Office 2010 u 64-bitnim operativnim sistemima) su podržani.

   Dodatne informacije: Korišćenje hardverskog ubrzanja grafike zahteva DirectX 9.0c kompatibilnu grafičku karticu sa 64 MB video memorije ili više. Zahtevi i funkcionalnost proizvoda mogu da se razlikuju u zavisnosti od konfiguracije sistema i operativnog sistema.

  • Da biste instalirali ovu stavku za preuzimanje:

    1. Preuzmite datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi (iznad), a onda je sačuvajte na čvrsti disk.

    2. Dvaput kliknite na programsku datoteku SharePointDesigner.exe na čvrstom disku da biste pokrenuli instalacioni program.

    3. Pratite uputstva na ekranu da biste dovršili instalaciju.   Da biste uklonili ovu stavku za preuzimanje:

    1. U meniju Start postavite pokazivač na „Postavke“, a zatim kliknite na Kontrolna tabla.
    .
    2. Dvaput kliknite na ikonu Dodaj/ukloni programe.

    3. Na listi trenutno instaliranih programa izaberite Microsoft SharePoint Designer 2010, a zatim kliknite na dugme Ukloni ili Dodaj/ukloni. Ako se pojavi dijalog, pratite uputstva za uklanjanje programa.

    4. Kliknite na dugme Da ili U redu da biste potvrdili da želite da uklonite program.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver