Office

Ispravka za filter neželjene e-pošte programa Outlook 2007 (KB936644)

Promena jezika:
Ova ispravka snabdeva filter neželjene e-pošte programa Microsoft Office Outlook 2007 najnovijom definicijom e-poruka koje bi trebalo smatrati neželjenom e-poštom. Ova ispravka je objavljena avgusta 2007.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  office2007-kb936644-fullfile-x86-glb.exe

  Datum objavljivanja:

  13.8.2007.

  Veličina datoteke:

  5.3 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB936644

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2


   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office Outlook 2007.

   • Podržana verzija programa Windows Installer: Windows Installer 3.1 ili novija verzija

  • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Outlook 2007, izaberite:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update (Ažuriranje Microsoftovih sistema) konsoliduje ispravke dobijene od strane programa Windows Update (Ažuriranje operativnog sistema Windows) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski otkriva Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Ispravku za filter neželjene e-pošte programa Outlook 2007 (KB936644). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     • office2007-kb936644-fullfile-x86-glb.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da navedete izvor instalacije tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Microsoft Office Desktop Applications TechCenter (Tehnički centar za Microsoft Office aplikacije za stone računare) (na engleskom).

   Stavka za preuzimanje za ovu ispravku je dostupna kada se klikne na dugme Preuzmi na vrhu strane. Možete dvaput kliknuti na programski paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izvući datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva su uključeni u članak baze znanja Prekidači komandne linije za Microsoft Self-Extractor pakete (KB912203) (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke za filter neželjene e-pošte programa Outlook 2007 (KB936644) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver