Business Solutions

Jezički paket za Microsoft Dynamics CRM 4.0

Promena jezika:
Jezički paketi za Microsoft Dynamics CRM 4.0 sadrže preveden tekst, poput teksta oznaka, poruka o greškama i odeljka „Pomoć“.
 • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
  Verzija:

  4.0.7333.304

  Naziv datoteke:

  MUISetup_2074_i386.msi

  MUISetup_2074_amd64.msi

  Datum objavljivanja:

  25.3.2009.

  Veličina datoteke:

  11.0 MB

  8.6 MB

   Jezički paketi za Microsoft Dynamics CRM 4.0 sadrže preveden tekst, poput teksta oznaka, poruka o greškama i odeljka Pomoć.

   Instaliranjem jezičkog paketa na server na kome je pokrenut softver Microsoft Dynamics CRM 4.0, a zatim omogućavanjem jezika u Microsoft Dynamics CRM 4.0 Web aplikaciji, vi i drugi korisnici iz vaše organizacije možete da prikazujete softver Microsoft Dynamics CRM 4.0 na drugom jeziku osim osnovnog jezika instalacije.
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Server 2003; Windows Small Business Server 2003

   • Za najnovije informacije o zahtevima softvera i uputstvima za instalaciju jezičkog paketa za Microsoft Dynamics CRM 4.0 pogledajte Vodič za primenu softvera Microsoft Dynamics CRM 4.0.


   1. Izaberite jezik za koji želite da preuzmete jezički paket i kliknite na dugme Promeni.

   2. Za početak preuzimanja kliknite na dugme Preuzmi.

   3. Sačuvajte stavku za preuzimanje na računaru tako što ćete kliknuti na dugme Sačuvaj.
   4. Za instaliranje jezičkog paketa sledite uputstva navedena u Vodiču za instalaciju softvera Microsoft Dynamics CRM 4.0 koji je obuhvaćen Vodičem za primenu softvera Microsoft Dynamics CRM 4.0.
  • Različitim platformama namenjene su različite datoteke, pa je i386 namenjena 32-bitnim platformama, a amd64 64-bitnim platformama.

   Otvorite datoteku „Pročitaj me“ jezičkog paketa za Microsoft Dynamics CRM 4.0 (pogledajte „Srodne stavke za preuzimanje“) u kojoj možete naći najnovije informacije o jezičkim paketima za Microsoft Dynamics CRM 4.0, kao i o srodnim funkcijama u Microsoft Dynamics CRM 4.0 Web aplikaciji.
   Saznajte kako da instalirate softver Microsoft Dynamics CRM 4.0 u Vodiču za primenu softvera Microsoft Dynamics CRM 4.0 (pogledajte „Srodne stavke za preuzimanje“).

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver