Office

Bezbednosna ispravka za Access Snapshot Viewer 2003 (KB955439)

Promena jezika:
U programu Snapshot Viewer postoji bezbednosna ranjivost koja može da dozvoli izvršavanje proizvoljnog koda pri otvaranju zlonamerno izmenjene Web stranice ili dokumenta. Ova ispravka otklanja tu ranjivost.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  office2003-KB955439-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  8.8.2008.

  Veličina datoteke:

  200 KB

  Članci baze znanja (BZ): KB955439

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2


   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office Access 2003.
  • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Outlook 2003, izaberite:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski otkriva Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Ispravku za filter neželjene e-pošte programa Microsoft Office Outlook 2003 (KB955434). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     • Office2003-kb955434-fullfile-srl.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da navedete instalacioni izvor tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Microsoft Office Desktop Applications TechCenter (Tehnički centar za Microsoft Office aplikacije za stone računare) (na engleskom).

   Stavka za preuzimanje za ovu ispravku dostupna je kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket kako biste otpočeli instalaciju ili možete izdvojiti datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva uključeni su u članak baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress pakete softverskih ispravki (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke za filter neželjene e-pošte programa Microsoft Office Outlook 2003 (KB955434) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver