Windows Live

Pomoćnik za prijavljivanje u Windows Live

Promena jezika:
Olakšava deljenje dokumenata, fotografija i drugih datoteka u programskom paketu Windows Live Essentials, kao i prebacivanje sa jednog Windows Live ID-a na drugi u programu Internet Explorer. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.
 • Verzija:

  15.4.3538.0513

  Naziv datoteke:

  wlsetup-idcrl.exe

  Datum objavljivanja:

  29.6.2011.

  Veličina datoteke:

  29.6 MB

   Pomoćnik za prijavljivanje u Windows Live sadrži biblioteke klijenata koje vam omogućavaju da se prijavite u programe kao što je Windows Live Messenger. Takođe sadrži:

   • Programski dodatak za Internet Explorer koji obezbeđuje potpuniji utisak pri radu osobama koje imaju veći broj Windows Live ID-ova.
   • Windows Live ID dobavljač na mreži za Windows 7 pomoću kog možete da povežete Windows Live ID sa jednim ili više korisničkih naloga u operativnom sistemu Windows 7 i tako lakše delite dokumente, fotografije i druge datoteke sa prijateljima.
   • Uslugu Windows Live ID koja se izvršava na računaru i podržava potpuniji utisak prilikom prijavljivanja na čitavom Vebu i u svim programima na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows.


   Prednosti
   Pomoćnik za prijavljivanje u Windows Live predstavlja zavisnost za sve programe koji čine Windows Live Essentials 2011.

   Omogućava vam da se uz pomoć Windows Live ID-a prijavite u bilo koji program iz paketa Windows Live Essentials, kao i u neke druge Microsoft programe koji koriste uslugu Windows Live ID.

   Kada povežete svoj korisnički nalog u operativnom sistemu Windows 7 sa Windows Live ID-om, Pomoćnik za prijavljivanje omogućava da program koji se izvršava na jednom računaru prepozna druge računare koji su povezani sa istim Windows Live ID-om, kao i da komunicira sa njima. Ukoliko povežete svoj Windows Live ID sa svojim korisničkim nalogom na svim računarima koji rade pod operativnim sistemom Windows 7, svi ti računari će moći da se prepoznaju međusobno i da neprekidno rade zajedno.

   Na primer, ukoliko imate funkciju Windows HomeGroup, i želite da delite svoje dokumente sa partnerom, ali ne i sa decom, to možete da uradite tako što ćete navesti Windows Live ID svog partnera. Vaš partner će imati ekskluzivnu dozvolu za dokumente, čak i ako im pristupa sa drugog računara.

   Pomoćnik za prijavljivanje u Windows Live je deo programskog paketa Windows Live, Essentials koji sadrži i Windows Live Messenger, Foto-galeriju, Movie Maker, Poštu, Writer, Porodičnu bezbednost, Windows Live Mesh, Bing traku, Messenger Pratilac, Microsoft Silverlight i paket Outlook Connector (Microsoft Outlook Hotmail Connector i Social Connector Provider za Windows Live Messenger). Tokom instalacije možete da odaberete šta želite od tih programa.

   Napomena: Ako kliknete na dugme Preuzimanje, to znači da prihvatate Microsoft ugovor o korišćenju usluge i izjavu o privatnosti. Preuzimanje može da uključi ažuriranje Windows Live programa koje već imate. Ažuriranja za ove i druge Microsoft programe obezbeđivaće usluga Microsoft Update. Ovaj softver takođe može da automatski preuzima i instalira neke ispravke. Saznajte više
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows Server 2008 R2; Windows Vista Service Pack 2

   Pomoćnik za prijavljivanje u Windows Live je deo programskog paketa Windows Live Essentials, za koji je potrebno sledeće:

   • Operativni sistem: 32-bitna i 64-bitna izdanja operativnog sistema Windows Vista sa servisnim paketom 2 i ažuriranjem Windows Vista platforme, Windows 7, Windows Server 2008 sa servisnim paketom 2 i ažuriranjem Windows Server 2008 platforme ili Windows Server 2008 R2.
   • Procesor: 1.6 GHz ili brži
   • Memorija: 1 GB RAM ili više
   • Rezolucija: minimalno 1024 × 576
   • Veza sa Internetom: da bi Internet funkcionisao potrebna je pozivna veza ili pristup Internetu širokog propusnog opsega (obezbeđeni odvojeno). Možda će biti naplaćeni troškovi lokalnog ili međunarodnog poziva.
   • Grafička ili video kartica: Windows Live Movie Maker zahteva grafičku karticu koja podržava tehnologiju DirectX 9 ili noviju verziju i Shader Model 2 ili noviji.
   • Programi „Foto-galerija“ i Movie Maker: pojedine neophodne komponente tehnologije DirectX 9 mogu biti instalirane ukoliko se već ne nalaze na vašem računaru.
   • Program Windows Live Mesh: da biste pokrenuli program Windows Live Mesh na Mac računaru, morate da imate instaliran operativni sistem X 10.5 ili noviji. Ukoliko ste već instalirali stariju verziju programa Windows Live Sync beta ili Live Mesh beta, posetite stranicu sa detaljnim napomenama uz izdanje da biste videli dodatne zahteve.
   1. Na ovoj stranici kliknite na dugme Preuzimanje da biste započeli preuzimanje, ili u padajućoj listi Promeni jezik izaberite drugi jezik, a zatim kliknite dugme Promeni pre nego što kliknete na dugme Preuzimanje.
   2. Kada u bezbednosnoj poruci vidite da je navedeno preduzeće ili izdavač, proverite da li je ime preduzeća Microsoft Corporation, a zatim kliknite na dugme Pokreni, Nastavi ili Dozvoli.
   3. Pratite uputstva na ekranu da biste dovršili instalaciju.

    *Svi ranije instalirani Windows Live programi će takođe biti ažurirani ukoliko još uvek niste instalirali najnovije verzije.

Popularna preuzimanja

  • 01

   Windows Live Writer

   Windows Live Writer omogućava da vođenje bloga bude prava sitnica. Možete da dodate fotografije i video zapise, pažljivo sve formatirate i objavite unutar većine usluga za vođenje bloga. Znajte da kada kliknete na dugme „Preuzmi“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluga i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

  • 04

   Microsoft Camera Codec Pack (6.3.9721.0)

   Microsoft Camera Codec Pack omogućava prikaz različitih formata datoteka karakterističnih za određeni uređaj. Napomena: klikom na dugme „Preuzmi“ pristajete na Microsoft ugovor o korišćenju usluga i izjavu o privatnosti i kolačićima. Dodatni detalji su navedeni u nastavku.

  • 05

   Windows Live Foto-galerija i Movie Maker 2011

   Uređujte i organizujte fotografije i filmove, a zatim ih objavljujte na mreži i delite sa prijateljima. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver