Windows Live

Windows Live Foto-galerija i Movie Maker 2011

Promena jezika:
Uređujte i organizujte fotografije i filmove, a zatim ih objavljujte na mreži i delite sa prijateljima. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.
 • Verzija:

  15.4.3538.0513

  Naziv datoteke:

  wlsetup-web.exe

  Datum objavljivanja:

  29.6.2011.

  Veličina datoteke:

  1.2 MB

   Windows Live Movie Maker i Windows Live Foto-galerija rade zajedno tako da je lako organizovati i izabrati slike i video zapise koje želite da koristite u sledećem filmu.

   Windows Live Foto-galerije vam omogućava da uvezete fotografija sa fotoaparata, organizujete ih u albume i uredite ih tako da izgledaju najbolje moguće. Koristite moćne alatke za fotografije da biste kreirali zadivljujuće panoramske fotografije, filmove, projekcije slajdova i još toga. Jednim klikom možete da uredite desetine fotografija odjednom, uklonite mrlje i ispravite efekat crvenih očiju. Kada budete spremni da ih delite, objavite svoje fotografije i video zapise na omiljenim Veb lokacijama kao što su Facebook i Flickr, i to direktno iz Foto-galerije. A uz pomoć novih funkcija pretrage i alatki kao što je prepoznavanje lica, pronalaženje fotografija u kolekciji je lakše nego ikada pre.

   Windows Live Movie Maker vam omogućava da brzo pretvorite svoje fotografije i video zapise u besprekorne filmove. Dodajte specijalne efekte, prelaze, zvuk, špicu i natpise da biste ispričali priču. Ili, izaberite željene fotografije, video zapise i muziku, i sačekajte da funkcija automatskog filma obavi posao umesto vas: primeniće prelepe teme koje sadrže prelaze, efekte, naslove i još toga – sve to za manje od jednog minuta. Objavite svoj film na omiljenim lokacijama – uključujući YouTube, Facebook, Windows Live SkyDrive i druge, direktno iz programa Movie Maker.

   Windows Live Foto-galerija i Movie Maker su deo programskog paketa Windows Live, Essentials koji sadrži i Windows Live Messenger, Poštu, Writer, Porodičnu bezbednost, Windows Live Mesh, Bing traku, Messenger Pratilac, Microsoft Silverlight i paket Outlook Connector (Microsoft Outlook Hotmail Connector i Social Connector Provider za Windows Live Messenger). Možete da instalirate samo programe „Foto-galerija“ i Movie Maker, ili čitav programski paket Windows Live Essentials.

   Napomena: Ako kliknete na dugme Preuzimanje, to znači da prihvatate Microsoft ugovor o korišćenju usluge i izjavu o privatnosti. Preuzimanje može da uključi ažuriranje Windows Live programa koje već imate. Ažuriranja za ove i druge Microsoft programe obezbeđivaće usluga Microsoft Update. Ovaj softver takođe može da automatski preuzima i instalira neke ispravke. Saznajte više
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows Server 2008 R2; Windows Vista Service Pack 2

   Windows Live Foto-galerija i Windows Live Movie Maker su deo programskog paketa Windows Live Essentials, za koji je potrebno sledeće:

   • Operativni sistem: 32-bitna i 64-bitna izdanja operativnog sistema Windows Vista sa servisnim paketom 2 i ažuriranjem Windows Vista platforme, Windows 7, Windows Server 2008 sa servisnim paketom 2 i ažuriranjem Windows Server 2008 platforme ili Windows Server 2008 R2.
   • Procesor: 1.6 GHz ili brži
   • Memorija: 1 GB RAM ili više
   • Rezolucija: minimalno 1024 × 576
   • Veza sa Internetom: da bi Internet funkcionisao potrebna je pozivna veza ili pristup Internetu širokog propusnog opsega (obezbeđeni odvojeno). Možda će biti naplaćeni troškovi lokalnog ili međunarodnog poziva.
   • Grafička ili video kartica: Windows Live Movie Maker zahteva grafičku karticu koja podržava tehnologiju DirectX 9 ili noviju verziju i Shader Model 2 ili noviji.
   • Programi „Foto-galerija“ i Movie Maker: pojedine neophodne komponente tehnologije DirectX 9 mogu biti instalirane ukoliko se već ne nalaze na vašem računaru.
   • Program Windows Live Mesh: da biste pokrenuli program Windows Live Mesh na Mac računaru, morate da imate instaliran operativni sistem X 10.5 ili noviji. Ukoliko ste već instalirali stariju verziju programa Windows Live Sync beta ili Live Mesh beta, posetite stranicu sa detaljnim napomenama uz izdanje da biste videli dodatne zahteve.
   1. Na ovoj stranici kliknite na dugme Preuzimanje da biste započeli preuzimanje, ili u padajućoj listi Promeni jezik izaberite drugi jezik, a zatim kliknite dugme Promeni pre nego što kliknete na dugme Preuzimanje.
   2. Kada u bezbednosnoj poruci vidite da je navedeno preduzeće ili izdavač, proverite da li je ime preduzeća Microsoft Corporation, a zatim kliknite na dugme Pokreni, Nastavi ili Dozvoli.
   3. Otvoriće se instalacioni program. Izaberite programe koje želite da instalirate*, a zatim kliknite na dugme Dalje.
    *Svi ranije instalirani Windows Live programi će takođe biti ažurirani ukoliko još uvek niste instalirali najnovije verzije.
   4. Slobodno koristite druge programe na računaru dok čekate.
   5. Kada bude gotovo, potražite nove programe u meniju Start operativnog sistema Windows, u odeljku Windows Live, ili u fascikli Windows Live.

Popularna preuzimanja

  • 01

   Windows Live Writer

   Windows Live Writer omogućava da vođenje bloga bude prava sitnica. Možete da dodate fotografije i video zapise, pažljivo sve formatirate i objavite unutar većine usluga za vođenje bloga. Znajte da kada kliknete na dugme „Preuzmi“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluga i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

  • 04

   Microsoft Camera Codec Pack (6.3.9721.0)

   Microsoft Camera Codec Pack omogućava prikaz različitih formata datoteka karakterističnih za određeni uređaj. Napomena: klikom na dugme „Preuzmi“ pristajete na Microsoft ugovor o korišćenju usluga i izjavu o privatnosti i kolačićima. Dodatni detalji su navedeni u nastavku.

  • 05

   Windows Live Foto-galerija i Movie Maker 2011

   Uređujte i organizujte fotografije i filmove, a zatim ih objavljujte na mreži i delite sa prijateljima. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver