Office

Bezbednosna ispravka za Microsoft Office Visio 2007 (KB2553010)

Promena jezika:
U programu Microsoft Office Visio 2007 postoji bezbednosna ranjivost koja može da omogući pokretanje arbitrarnog koda kada se otvori zlonamerno izmenjena datoteka. Ova ispravka otklanja tu ranjivost.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  visio2007-kb2553010-fullfile-x86-glb.exe

  Datum objavljivanja:

  8.8.2011.

  Veličina datoteke:

  12.7 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB2553010

  Bezbednosni bilteni:MS11-060

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows Server 2003; Windows Vista; Windows XP

  • Napomena: IT stručnjaci treba da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Visio 2007, uradite nešto od sledećeg:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update objedinjuje ispravke dobijene od usluga Windows Update i Office Update na jednom mestu i omogućava vam da odaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Instalirajte bezbednosnu ispravku za Microsoft Office Visio 2007 (KB2553010). Da biste to uradili, sledite ove korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a zatim sačuvajte datoteku na čvrstom disku.
    2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer kliknite dvaput na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrstom disku i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima kompletne resurse za primenu Office ispravki u organizaciji mogu pronaći na lokaciji TechCenter za programske pakete i programe sistema Office.

   Preuzimanje ove ispravke dostupno je kada kliknete na dugme Preuzmi na vrhu stranice. Možete kliknuti dvaput na izvršni paket kako biste započeli instalaciju ili izdvojiti datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva su uključeni u članak baze znanja Prekidači komandne linije za Microsoft Self-Extractor pakete (KB912203).

   Dodatne informacije o ovoj ispravci možete potražiti u članku Microsoft baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Microsoft Office Visio 2007 (KB2553010).

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver