Windows Live

Windows Live Pošta 2011

Promena jezika:
Efikasno upravljajte višestrukim nalozima e-pošte, kalendarima i kontaktima. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.
 • Verzija:

  15.4.3555.0308

  Naziv datoteke:

  wlsetup-web.exe

  Datum objavljivanja:

  22.3.2012.

  Veličina datoteke:

  1.2 MB

   Windows Live Pošta vam omogućava da organizujete poštu, kalendar i kontakte na jednom mestu na računaru. Proveravajte veći broj naloga e-pošte u programu „Pošta“, na primer, Windows Live Hotmail, Gmail i Yahoo! Mail Plus.

   Svoju e-poštu, kalendare i kontakte možete da vidite čak i kada nemate vezu sa Internetom. Windows Live Pošta vam olakšava pronalaženje onoga što tražite tako što, ukoliko to želite, grupiše razgovore. Predstojeći događaji se pojavljuju pored prijemnog poštanskog sandučeta iz kog brzo možete da dodajete stvari u kalendar.

   Windows Live Pošta je deo programskog paketa Windows Live, Essentials koji sadrži i Windows Live Messenger, Foto-galeriju, Movie Maker, Writer, Porodičnu bezbednost, Windows Live Mesh, Bing traku, Messenger Pratilac, Microsoft Silverlight i paket Outlook Connector (Microsoft Outlook Hotmail Connector i Social Connector Provider za Windows Live Messenger). Možete da instalirate samo program „Pošta“, ili čitav programski paket Windows Live Essentials.

   Napomena: Ako kliknete na dugme Preuzimanje, to znači da prihvatate Microsoft ugovor o korišćenju usluge i izjavu o privatnosti. Preuzimanje može da uključi ažuriranje Windows Live programa koje već imate. Ažuriranja za ove i druge Microsoft programe obezbeđivaće usluga Microsoft Update. Ovaj softver takođe može da automatski preuzima i instalira neke ispravke. Saznajte više
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows Server 2008 R2; Windows Vista Service Pack 2

   Windows Live Pošta je deo programskog paketa Windows Live Essentials, za koji je potrebno sledeće:

   • Operativni sistem: 32-bitna i 64-bitna izdanja operativnog sistema Windows Vista sa servisnim paketom 2 i ažuriranjem Windows Vista platforme, Windows 7, Windows Server 2008 sa servisnim paketom 2 i ažuriranjem Windows Server 2008 platforme ili Windows Server 2008 R2.
   • Procesor: 1.6 GHz ili brži
   • Memorija: 1 GB RAM ili više
   • Rezolucija: minimalno 1024 × 576
   • Veza sa Internetom: da bi Internet funkcionisao potrebna je pozivna veza ili pristup Internetu širokog propusnog opsega (obezbeđeni odvojeno). Možda će biti naplaćeni troškovi lokalnog ili međunarodnog poziva.
   • Grafička ili video kartica: Windows Live Movie Maker zahteva grafičku karticu koja podržava tehnologiju DirectX 9 ili noviju verziju i Shader Model 2 ili noviji.
   • Programi „Foto-galerija“ i Movie Maker: pojedine neophodne komponente tehnologije DirectX 9 mogu biti instalirane ukoliko se već ne nalaze na vašem računaru.
   • Program Windows Live Mesh: da biste pokrenuli program Windows Live Mesh na Mac računaru, morate da imate instaliran operativni sistem X 10.5 ili noviji. Ukoliko ste već instalirali stariju verziju programa Windows Live Sync beta ili Live Mesh beta, posetite stranicu sa detaljnim napomenama uz izdanje da biste videli dodatne zahteve.
   1. Na ovoj stranici kliknite na dugme Preuzimanje da biste započeli preuzimanje, ili u padajućoj listi Promeni jezik izaberite drugi jezik, a zatim kliknite dugme Promeni pre nego što kliknete na dugme Preuzimanje.
   2. Kada u bezbednosnoj poruci vidite da je navedeno preduzeće ili izdavač, proverite da li je ime preduzeća Microsoft Corporation, a zatim kliknite na dugme Pokreni, Nastavi ili Dozvoli.
   3. Otvoriće se instalacioni program. Izaberite programe koje želite da instalirate*, a zatim kliknite na dugme Dalje.
    *Svi ranije instalirani Windows Live programi će takođe biti ažurirani ukoliko još uvek niste instalirali najnovije verzije.
   4. Slobodno koristite druge programe na računaru dok čekate.
   5. Kada bude gotovo, potražite nove programe u meniju Start operativnog sistema Windows, u odeljku Windows Live, ili u fascikli Windows Live.

Popularna preuzimanja

  • 02

   Windows Live Pošta 2011

   Efikasno upravljajte višestrukim nalozima e-pošte, kalendarima i kontaktima. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

  • 03

   Microsoft Camera Codec Pack (6.3.9721.0)

   Microsoft Camera Codec Pack omogućava prikaz različitih formata datoteka karakterističnih za određeni uređaj. Napomena: klikom na dugme „Preuzmi“ pristajete na Microsoft ugovor o korišćenju usluga i izjavu o privatnosti i kolačićima. Dodatni detalji su navedeni u nastavku.

  • 04

   Windows Live Essentials 2011

   Sa programskim paketom Windows Live Essentials na računaru, možete da obavite više toga u operativnom sistemu Windows. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

  • 05

   Windows Live Writer

   Windows Live Writer omogućava da vođenje bloga bude prava sitnica. Možete da dodate fotografije i video zapise, pažljivo sve formatirate i objavite unutar većine usluga za vođenje bloga. Znajte da kada kliknete na dugme „Preuzmi“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluga i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver