Office

Microsoft Office Compatibility Pack za Word, Excel i PowerPoint formate datoteka

Promena jezika:
Otvorite, uredite i čuvajte dokumente, radne sveske i prezentacije u formatima datoteka Open XML koji su uvedeni u Microsoft Office Word, Excel i PowerPoint zajedno sa sistemom Office 2007 i kasnije sa sistemom Office 2010.
 • Verzija:

  4

  Naziv datoteke:

  FileFormatConverters.exe

  Datum objavljivanja:

  6.1.2010.

  Veličina datoteke:

  37.1 MB

   Korisnici programa Word, Excel ili PowerPoint sistema Microsoft Office XP i 2003 —instalirajte sve ispravke visokog prioriteta sa lokacijeMicrosoft Updatepre nego što preuzmete Compatibility Pack..

   Instaliranjem paketa Compatibility Pack pored sistema Microsoft Office 2000, Office XP ili Office 2003, moći ćete da otvarate, uređujete i čuvate datoteke koristeći formate datoteka u novijim verzijama programa Word, Excel i PowerPoint. Compatibility Pack se takođe može koristiti zajedno sa programima Microsoft Office Word Viewer 2003, Excel Viewer 2003 i PowerPoint Viewer 2003 za prikaz datoteka sačuvanih u ovim novim formatima. Za dodatne informacije o paketu Compatibility Pack pogledajte 924074 (stranica je možda na engleskom).

   Napomena: Ako koristite Microsoft Word 2000 ili Microsoft Word 2002 za čitanje ili pisanje dokumenata koji sadrže kompleksna pisma, pogledajte 925451 (stranica je možda na engleskom) za informacije o tome kako možete novije verzije Word dokumenata ispravno da prikažete u svojoj verziji programa Word.

   Administratori:Administrativni predložak za Word, Excel i PowerPoint konvertore koji se nalaze u paketu Compatibility Pack dostupan je za preuzimanje.

   Ispravka: Microsoft Office Compatibility Pack je ažuriran tako da sadrži SP2. Pored toga, pomoću ažurirane verzije paketa Compatibility Pack u slučaju da .DOCX ili .DOCM datoteke sadrže prilagođene XML oznake, te oznake se uklanjaju kad se datoteka otvori u programu Word 2003. Za više informacija pogledajte KB978951 (stranica je možda na engleskom).
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003; Windows Vista; Windows Vista Service Pack 1; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Service Pack 3

    Windows 7;Windows Server 2008
   • Preporučeni Microsoft Office programi:
    • Microsoft Word 2000 sa servisnim paketom 3, Microsoft Excel 2000 sa servisnim paketom 3 i Microsoft PowerPoint 2000 sa servisnim paketom 3

    • Microsoft Word 2002 sa servisnim paketom 3, Microsoft Excel 2002 sa servisnim paketom 3 i Microsoft PowerPoint 2002 sa servisnim paketom 3

    • Microsoft Office Word 2003 sa najmanje servisnim paketom 1, Microsoft Office Excel 2003 sa najmanje servisnim paketom 1 i Microsoft Office PowerPoint 2003 sa najmanje servisnim paketom 1

    • Microsoft Office Word Viewer 2003

    • Microsoft Office Excel Viewer 2003

    • Microsoft Office PowerPoint Viewer 2003

  • Da biste instalirali ovu stavku za preuzimanje:
   1. Postarajte se da sistem bude ažuriran tako što ćete instalirati sve ispravke visokog prioriteta/potrebne ispravke sa lokacije Microsoft Update(potrebno za korisnike sistema Microsoft Office XP i 2003).

   2. Nakon instaliranja svih ispravki visokog prioriteta/potrebnih ispravki pomoću lokacije Microsoft Update, preuzmite Compatibility Pack tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi iznad i sačuvati datoteku na čvrsti disk.

   3. Dvaput kliknite na programsku datoteku FileFormatConverters.exe na čvrstom disku da biste pokrenuli instalacioni program.

   4. Pratite uputstva na ekranu da biste dovršili instalaciju.

   Da biste uklonili ovu stavku za preuzimanje:

   1. U Windows „Start“ meniju izaberite stavku Kontrolna tabla.

   2. Dvaput kliknite na ikonu Dodaj/Ukloni programe.

   3. Na listi trenutno instaliranih programa izaberite Compatibility Pack za sistem Office 2007, a zatim kliknite na dugme Ukloni ili Dodaj/ukloni. Ako se pojavi dijalog, pratite uputstva za uklanjanje programa.

   4. Kliknite na dugme Da ili U redu da biste potvrdili da želite da uklonite program.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver