Office

Pomoćnik za prijavu na uslugu Microsoft Online Services za IT profesionalce BETA

Promena jezika:
Pomoćnik za prijavu u uslugu Microsoft Online Services krajnjem korisniku pruža mogućnost prijavljivanja na sisteme u usluzi Microsoft Online Services, poput sistema Office 365.
 • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
  Verzija:

  7.250.4551.0

  Naziv datoteke:

  msoidcli_32.msi

  msoidcli_64.msi

  Datum objavljivanja:

  12.6.2013.

  Veličina datoteke:

  3.9 MB

  5.6 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB2630976

   Pomoćnik za prijavu na uslugu Microsoft Online Services krajnjem korisniku pruža mogućnosti prijavljivanja na sisteme u okviru usluge Microsoft Online Services, kao što je sistem Office 365. MOS SIA instalira klijentske komponente koje dozvoljavaju uobičajenim aplikacijama, kao što su Microsoft Outlook i Lync, da potvrde verodostojnost u okviru usluge Microsoft Online Services. MOS SIA takođe može da obezbedi poboljšano iskustvo prijavljivanja, tako da krajnji korisnici mogu da pristupe usluzi Microsoft Online Services, a da pritom ne moraju ponovo da unose svoje akreditive (kao što je korisničko ime ili lozinka). Ovo preuzimanje je namenjeno IT profesionalcima za distribuciju upravljanim klijentskim sistemima kao deo klijentske primene u sistemu Office 365, preko programa System Center Configuration Manager (SCCM) ili sličnih sistema za distribuciju softvera. Ovo preuzimanje nije neophodno za korisnike koji instaliraju Office 365 pomoću aplikacije Office 365 instalacija za stone računare, zato što je aplikacija MOS SIA instalirana kao deo procesa instalacije za stone računare.
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows 8; Windows Server 2008; Windows Server 2008 R2; Windows Vista

   Podržani operativni sistemi: Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Vista, Windows XP servisni paket 3 i Windows Server 2003. Podržane strukture procesora: x86 i x64 za sve podržane operativne sisteme
  • 1. Uverite se da je izabran tačan jezik. Ako nije izabran tačan jezik, izaberite ga, a zatim kliknite na dugme „Idi“. 2. Kliknite na dugme „Preuzmi“ na ovoj stranici da biste pokrenuli preuzimanje. 3. Postupite na jedan od sledećih načina: ◦Da biste odmah pokrenuli instalaciju, kliknite na dugme „Otvori“ ili „Pokreni“ da biste pokrenuli program sa trenutne lokacije. ◦Da biste kopirali datoteku za preuzimanje na svoj računar i da biste kasnije instalirali, izaberite opciju „Sačuvaj“ ili „Sačuvaj ovaj program na disk“.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver