Office

Microsoft Access 2013 Runtime

Promena jezika:
Microsoft Access 2013 Runtime omogućava distribuiranje Access 2013 aplikacija korisnicima koji nemaju kompletnu verziju programa Access 2013 instaliranu na računarima.
 • Note:There are multiple files available for this download.Once you click on the "Download" button, you will be prompted to select the files you need.
  Verzija:

  2013 SP1

  Naziv datoteke:

  AccessRuntime_x64_sr-latn-cs.exe

  AccessRuntime_x86_sr-latn-cs.exe

  Datum objavljivanja:

  21.4.2014.

  Veličina datoteke:

  283.0 MB

  210.3 MB

   Microsoft Access 2013 obezbeđuje bogatu platformu za razvoj rešenja za upravljanje bazama podataka sa alatkama za lako prilagođavanje. Ako nije potrebno prilagođavanje od strane krajnjeg korisnika (uključujući izmenu izveštaja), možete da distribuirate Access 2013 rešenja tako da se pokreću bez kompletne instalacije programa Access 2013. Da biste to uradili, morate spakovati i distribuirati aplikaciju pomoću programa Access 2013 Runtime.

   Access 2013 Runtime je sličan prethodnim aplikacijama za izvršavanje u smislu da je korisnički interfejs povezan sa dizajnom uklonjen ili onemogućen.

   Ne morate da kupujete poseban proizvod da biste ponovo distribuirali Access 2013 Runtime. Možete slobodno da ga ponovo distribuirate ili usmerite korisnike na ovo preuzimanje.

   Veb aplikacije za SharePoint koje su kreirane pomoću programa Access 2013 ne zahtevaju aplikaciju za izvršavanje - potreban je samo podržan veb pregledač.

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows 8; Windows Server 2008 R2; Windows Server 2012

  • Da biste instalirali preuzimanje:
   1. Preuzmite datoteku klikom na dugme „Preuzmi“ i sačuvajte datoteku na računar. Odaberite verziju (x86 ili x64) koja odgovara ciljnoj Office instalaciji.
   2. Kliknite dvaput na datoteku AccessRuntime.exe na računaru da biste pokrenuli instalacioni program.
   3. Pratite uputstva na ekranu da biste dovršili instalaciju.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver