Office

Dopuna za Outlook 2003 filter neželjene pošte (KB873362)

Promena jezika:
Ova opcionalna dopuna omogućava da filter neželjene e-pošte za Microsoft Office Outlook 2003 sadrži ažurnije definicije o tome koje bi e-poruke trebalo da se smatraju nepoželjnim. Ova dopuna je izdata u novembru 2004.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  office2003-kb873362-fullfile-srl.exe

  Datum objavljivanja:

  10.11.2004.

  Veličina datoteke:

  3.3 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB873362

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP


   • Ova dopuna se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft® Office Outlook® 2003
  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Instrukcije za instaliranje
   Ako imate Microsoft Office Outlook 2003, postupite na sledeći način:

   • Koristite vezu Preuzimanje na Web lokaciji Office Online (preporučuje se). Office Update automatski otkriva Office i nudi vam da instalirate dopune i servisne pakete koji ažuriraju Office programe.


   • Instalirajte samo „Dopuna za Outlook 2003 filter neželjene pošte (KB873362)“. Da biste ovo uradili, postupite na sledeći način:
    1. Preuzmite datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a zatim sačuvajte datoteku na svom čvrstom disku.
     • Office2003-kb873362-fullfile-srl.exe: Možda ćete tokom instalacije zakrpe morati da obezbedite izvor iz koga ste instalirali proizvod, ako ste ga prethodno ažurirali.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U prozoru programa Windows Explorer, kliknite dvaput na (.exe) izvršnu datoteku koju ste sačuvali na svom čvrstom disku i sledite uputstva sa ekrana.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu da pronađu kompletne resurse za primenu Office dopuna u kompaniji na Web lokaciji Office Admin Update Center. Na matičnoj stranici ove lokacije, pod Update Strategies (Strategije ažuriranja) potražite verziju proizvoda koju ažurirate.

   Ovu dopunu možete da preuzmete tako što ćete kliknuti na dugme Download (Preuzmi) koje se nalazi na vrhu stranice. Da biste započeli instalaciju dvaput kliknite na paket izvršnih datoteka ili izdvojite datoteke zakrpe (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i instrukcije se nalaze u članku Microsoft baze znanja (197147): Command-Line Switches For IExpress Software Update Packages (Parametri komandne linije za IExpress pakete za ažuriranje softvera).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Pregled dopune za Outlook 2003 filter neželjene pošte (KB873362) za više informacija o ovoj dopuni.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver