Office

Ispravka za Office 2003 (KB924886)

Promena jezika:
Microsoft je objavio ispravku za kontrolor pravopisa za Microsoft Office 2003. Ova ispravka značajno poboljšava način na koji Office 2003 programi pronalaze i popravljaju greške u dokumentima na nemačkom jeziku.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  office2003-KB924886-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  6.12.2006.

  Veličina datoteke:

  3.1 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB924886

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 3; Windows Server 2003; Windows XP

  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office 2003, uradite nešto od sledećeg:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update prikuplja ispravke od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski detektuje Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Ispravku za Office 2003 (KB924886) (stranica je možda na engleskom). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svom čvrstom disku.
     • Office2003-kb924886-fullfile-srl.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da navedete izvor instalacije tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim sredinama mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Office Admin Update Center (Office administrativni centar za ažuriranje) (na engleskom). Na toj stranici, idite nadole i u odeljku Update Resources potražite verziju proizvoda koju ažurirate.

   Verziji za preuzimanje se može pristupiti klikom na dugme Preuzmi na vrhu strane. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket da biste otpočeli instalaciju ili izvući datoteke zakrpa (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva dati su u članku Baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress softverske pakete za ažuriranje (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft Baze znanja Opis ispravke za Office 2003 (KB924886) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver