Office

Bezbednosna ispravka za Word 2003 (KB954464)

Promena jezika:
U programu Microsoft Office Word 2003 postoji bezbednosna ranjivost koja može da dozvoli izvršavanje proizvoljnog koda pri otvaranju zlonamerno modifikovane datoteke. Ova ispravka otklanja tu ranjivost.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  office2003-KB954464-FullFile-SRL.exe

  Datum objavljivanja:

  8.8.2008.

  Veličina datoteke:

  5.8 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB954464

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 2000 Service Pack 4; Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2


   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office Word 2003.  • Napomena: IT stručnjaci bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za IT stručnjake.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office Word 2003, izaberite:

   • Instalirajte Bezbednosnu ispravku za Word 2003 (KB954464) (stranica je možda na engleskom). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite jednu od dve .exe datoteke putem veza datih na dnu strane i zatim sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     • Office2003-KB954464-FullFile-SRL.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da navedete izvor instalacije tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da zatvorite sve programe koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za IT stručnjake
   IT stručnjaci koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Microsoft Office Desktop Applications TechCenter (Tehnički centar za Microsoft Office aplikacije za stone računare) (na engleskom).

   Datoteke ove ispravke za preuzimanje se nalaze ispod u odeljku Files in this Download (Datoteke za preuzimanje). Možete dvaput kliknuti na izvršni paket da biste otpočeli instalaciju ili možete izvući datoteke zakrpa pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva uključeni su u članak baze znanja (197147): Prekidači komandne linije za IExpress pakete softverskih ispravki (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft Baze znanja Opis bezbednosne ispravke za Word 2003 (KB954464) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver