Servers

Ispravka infrastrukture za Microsoft Office servere (KB951297), 64-bitno izdanje

Promena jezika:
Ispravka infrastrukture za Microsoft Office servere (KB951297) obuhvata najnovije ispravke i popravke performansi za Microsoft Office servere.
 • Verzija:

  1

  Naziv datoteke:

  infrastructureupdateformicrosoftofficeservers-kb951297-fullfile-x64.exe

  Datum objavljivanja:

  15.7.2008.

  Veličina datoteke:

  235.9 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB951297

   Ispravka infrastrukture za Microsoft Office servere (KB951297) obuhvata nekoliko novih Enterprise Search funkcija za SharePoint Server 2007 i najnovije ispravke i popravke za performanse za Microsoft Office servere navedene u odeljku o sistemskim zahtevima ispod.

   Najvažnije ispravke za SharePoint Server 2007 uključuju:
   • Nove funkcije pretrage kao što su sjedinjena pretraga i administratorska kontrolna tabla za objedinjenu pretragu.
   • Nekoliko osnovnih popravki za pretragu koje poboljšavaju njene performanse i opseg.
   • Poboljšanja i popravke performansi platforme.
   • Nekoliko osnovnih popravki za Content Deployment funkcije objavljivanja radi poboljšanja pouzdanosti.

   Najvažnije ispravke za Project Server 2007 uključuju:
   • Poboljšanja stabilnosti i upotrebljivosti radnih listova i „Mojih zadataka“
   • Poboljšanja korisničkog interfejsa za upravljanje redovima
   • Popravke za migraciju sa sistema Project Server 2003 na Project Server 2007
   • Poboljšanja performansi baze podataka u procesu izgradnje kocke i u scenarijima čuvanja/objavljivanja u programu Project Professional

   Najvažnije ispravke za Search Server 2008 i Search Server 2008 Express uključuju:
   • Poboljšanja i popravke performansi platforme od RTM-a

   Preporučujemo vam da instalirate ovu ispravku ukoliko koristite neki od Microsoft Office servera navedenih u odeljku o sistemskim zahtevima ispod.

   Za više informacija pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke infrastrukture za Microsoft Office servere (KB951297) (stranica je možda na engleskom).

   Za listu pojedinačnih popravki koje obuhvata ova ispravka, pogledajte članak Microsoft baze znanja Popravke koje su uključene u ispravku infrastrukture za Microsoft Office servere (KB953750) (stranica je možda na engleskom).
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Server 2008

  • Instalacija ispravki za Microsoft Office 2007 servere sastoji se od niza koraka koji se moraju sprovesti u tačnom redosledu kako bi instalacija bila uspešna. Preporučujemo vam da pročitate Microsoft TechNet članak „Primena softverskih ispravki za Office SharePoint Server 2007“ (stranica je možda na engleskom) o tome kako da primenite ispravke za servere pre nego što pokušate da instalirate ovu ispravku. Koraci iz ovog dokumenta takođe se mogu primeniti na Project Server 2007, Search Server 2008 i Search Server 2008 Express.

   Da biste preuzeli .exe datoteku, kliknite na dugme Preuzmi na vrhu ove stranice.

   Druge važne ispravke Preporučujemo vam da instalirate Ispravku infrastrukture za Windows SharePoint Services 3.0 (KB951695), 64-bitno izdanje pre nego što instalirate ovu ispravku na bilo koji od Office servera koji su navedeni u odeljku o sistemskim zahtevima iznad.

   Pored toga, ukoliko koristite Microsoft Office Project 2007, preporučujemo vam da instalirate sledeću ispravku za Project 2007 klijent: Ispravka infrastrukture za Microsoft Office Project 2007 (KB951547) na svim računarima sa Project 2007 klijentom.

   Za uklanjanje ove stavke za preuzimanje
   Ne postoji funkcija za deinstaliranje ove stavke za preuzimanje. Za više informacija pogledajte članak Microsoft baze znanja 903771 (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke infrastrukture za Microsoft Office servere (KB951297) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver