Windows Live

Windows Live Writer

Promena jezika:
Windows Live Writer omogućava da vođenje bloga bude prava sitnica. Možete da dodate fotografije i video zapise, pažljivo sve formatirate i objavite unutar većine usluga za vođenje bloga. Znajte da kada kliknete na dugme „Preuzmi“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluga i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.
 • Verzija:

  14.0.8092.0805

  Naziv datoteke:

  wlsetup-web.exe

  Datum objavljivanja:

  18.8.2009.

  Veličina datoteke:

  1.1 MB

   Windows Live Writer vam olakšava deljenje fotografija i video zapisa u okviru skoro svih usluga bloga. Writer vam omogućava da pregledate sve što dodajete u blog i da tačno vidite kako će izgledati fontovi, razmaci, boje i slike pre nego što ih objavite. Fotografije i video zapisi mogu brzo i lako da izgledaju sjajno u vašem blogu. Možete i da kreirate foto-album – samo izaberite stil koji želite, a Writer će se pobrinuti za ostalo. Writer već ima pregršt korisnih funkcija, ali ako želite još, postoji mnogo različitih dodatnih komponenti koje vam mogu pomoći da uradite još više.
   Windows Live Writer deo je programskog paketa Windows Live Essentials koji sadrži programe Windows Live Messenger, Pošta, Writer, Foto-galerija, Porodična bezbednost, Traka sa alatkama i Movie Maker, kao i Outlook Connector, programski dodatak Office Live i Microsoft Silverlight.
   Napomena: Ako kliknete na dugme Preuzimanje, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Preuzimanje može da uključi ažuriranje Windows Live programa koje već imate. Ažuriranja za ove i druge Microsoft programe obezbeđivaće usluga Microsoft Update. Ovaj softver takođe može da automatski preuzima i instalira neke ispravke. Saznajte više
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows 7; Windows Server 2008; Windows Vista; Windows Vista Service Pack 1; Windows Vista Service Pack 2; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Service Pack 3

   Operativni sistem: Windows XP sa servisnim paketom 2 (samo 32-bitno izdanje), Windows Vista (32-bitno ili 64-bitno izdanje), Windows 7 (32-bitno ili 64-bitno izdanje) ili Windows Server 2008.
   Napomena: Program Windows Live Movie Maker nije podržan u operativnom sistemu Windows XP.

   Procesor: 1 GHz ili brži za operativne sisteme Windows 7 i Windows Vista; 800 MHz ili brži za Windows XP.

   Memorija: 512 MB RAM memorije za operativne sisteme Windows 7 i Windows Vista; 128 MB (preporučuje se 256 MB ili više) za Windows XP.

   Rezolucija: minimalno 1024 x 768

   Internet veza: Da bi Internet funkcionisao, potrebna je pozivna veza ili veza širokog propusnog opsega (zasebno se obezbeđuje). Možda će biti naplaćeni troškovi lokalnog ili međunarodnog poziva.

   Pregledač: Windows Live Traka sa alatkama zahteva Microsoft Internet Explorer 6, Internet Explorer 7 ili Internet Explorer 8.

   Grafička ili video kartica: Windows Live Movie Maker zahteva video karticu koja podržava DirectX 9.0 ili noviju verziju i Shader Model 2.0 ili noviju verziju.


   Dodatni zahtevi: Sledeća komponenta je potrebna za Windows Live Writer i, ukoliko to već nije, može biti instalirana na vašem računaru:
   • Microsoft .NET Framework 2.0 ili novija verzija*

   * Nije potrebno za instalaciju u operativnim sistemima Windows 7 i Windows Vista.

   Napomena
   Da biste instalirali ili deinstalirali Windows Live proizvode, morate da imate administratorska prava na računaru.

   1. Kliknite na dugme Preuzmi na ovoj stranici da biste započeli preuzimanje ili izaberite drugi jezik sa padajuće liste Promena jezika i kliknite na dugme Promeni.
   2. Tamo gde budete videli da su kompanija ili izdavač navedeni u bezbednosnoj poruci, uverite se da je ime kompanije Microsoft Corporation. Ako je tako, slobodno možete da kliknete na dugme Pokreni, Nastavi ili Dozvoli.
   3. Otvoriće se instalacioni program. Izaberite programe koje želite da instalirate*, a zatim kliknite na dugme Dalje.
    *Već instalirani Windows Live programi će takođe biti ažurirani ako još uvek nemate instalirane najnovije verzije.
   4. Sedite i uživajte, ili obavljajte druge stvari na računaru dok čekate. Instalacija ne treba da traje duže od nekoliko minuta ako imate širokopojasnu vezu.
   5. Kada se instalacija dovrši, nove programe ćete pronaći u Start meniju operativnog sistema Windows, u fascikli Windows Live.

Popularna preuzimanja

  • 02

   Pomoćnik za prijavljivanje u Windows Live

   Olakšava deljenje dokumenata, fotografija i drugih datoteka u programskom paketu Windows Live Essentials, kao i prebacivanje sa jednog Windows Live ID-a na drugi u programu Internet Explorer. Imajte na umu da ako kliknete na dugme „Preuzimanje“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluge i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

  • 03

   Windows Live Writer

   Windows Live Writer omogućava da vođenje bloga bude prava sitnica. Možete da dodate fotografije i video zapise, pažljivo sve formatirate i objavite unutar većine usluga za vođenje bloga. Znajte da kada kliknete na dugme „Preuzmi“, to znači da se slažete sa Microsoft ugovorom o korišćenju usluga i izjavom o privatnosti. Dodatni detalji slede.

  • 04

   Microsoft Camera Codec Pack (6.3.9721.0)

   Microsoft Camera Codec Pack omogućava prikaz različitih formata datoteka karakterističnih za određeni uređaj. Napomena: klikom na dugme „Preuzmi“ pristajete na Microsoft ugovor o korišćenju usluga i izjavu o privatnosti i kolačićima. Dodatni detalji su navedeni u nastavku.

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver