Windows

Windows Vista servisni paket 1 - All Language Standalone (KB936330)

Promena jezika:
Windows Vista servisni paket 1 je ispravka za operativni sistem Windows Vista koja se bavi najbitnijim povratnim informacijama naših korisnika SP1 se bavi specifičnim problemima sa pouzdanošću i performansama; sadrži podršku za nove vrste hardvera i dodatnu podršku za nekoliko novih standarda.
 • Verzija:

  936330

  Naziv datoteke:

  Windows6.0-KB936330-X86-wave1.exe

  Datum objavljivanja:

  14.4.2008.

  Veličina datoteke:

  544.3 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB936330

   Windows Vista servisni paket 1 (SP1) je ispravka za Windows Vista koja se bavi povratnim informacijama naših korisnika. Pored već objavljenih ispravki, SP1 sadrži izmene za određene probleme sa pouzdanošću, performansama i kompatibilnošću; sadrži podršku za nove vrste hardvera i dodatnu podršku za nekoliko novih standarda. SP1 će i dalje olakšavati IT administratorima da primenjuju sistem Windows Vista i upravljaju njime. Windows Vista servisni paket 1 - verzija All Language Standalone može se instalirati na sistemima sa bilo kojom jezičkom verzijom.

   Pročitajte pregled za Windows Vista SP1, uključujući i to šta je novo, tehničke detalje, smernice i primetne izmene.

   Pročitajte Vodič za primenu za Windows Vista SP1 (SP1). Ovaj vodič obuhvata tehničke informacije, procedure i preporuke za instaliranje Windows Vista SP1 u poslovnom ili korporativnom okruženju.

   NEMOJTE KLIKNUTI NA „PREUZMI“ AKO AŽURIRATE JEDAN RAČUNAR: Manja stavka za preuzimanje dostupna je na lokaciji Windows Update.

   NOTE: Klijentima koji koriste Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS) Store Operations i Headquarters savetuje se da instaliraju ovu hitnu ispravku pre instaliranja Windows Vista SP1.

   Da biste preuzeli samostalnu verziju Windows Vista servisnog paketa 1, pratite dolenavedena uputstva u odeljku „Uputstva“.

   Pre instaliranja SP1, posetite Windows Vista TechCenter (Windows Vista tehnički centar) i pročitajte stranicu „Šta treba znati pre preuzimanja Windows Vista SP1“ (stranica je možda na engleskom)

   Microsoft Download Center je jedini ovlašćeni Web izvor za preuzimanje licencirane kopije Windows Vista servisnog paketa 1. Da biste prijavili Web lokaciju koja nudi nelicencirane kopije Windows Vista servisnog paketa 1, pošaljite e-poruku na: piracy@microsoft.com ili posetite http://www.microsoft.com/piracy/ReportingUs.mspx.


   Ova ispravka vam je omogućena i licencirana pod uslovima licenciranja za operativni sistem Windows Vista.
 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Vista   1. Da biste pokrenuli preuzimanje, kliknite na dugme Preuzmi i zatim uradite nešto od sledećeg, ili izaberite drugi jezik sa liste Promeni jezik, a zatim kliknite na dugme Promeni.


    • Da biste odmah pokrenuli preuzimanje, kliknite na dugme Pokreni.

    • Kliknite na dugme Sačuvaj da biste kopirali stavku za preuzimanje na svoj računar za kasniju instalaciju.


Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver