Office

Ispravka za Office 2007 (KB934395)

Promena jezika:
Microsoft je objavio ispravku za sistem Microsoft Office 2007. Ova ispravka popravlja probleme sa konverzijom do kojih dolazi kada se dokument koji sadrži PowerPoint 2007 objekat otvori u starijoj verziji Office programa kada koristite Microsoft Office Compatibility.
 • Verzija:

  1.0

  Naziv datoteke:

  office2007-kb934395-fullfile-x86-glb.exe

  Datum objavljivanja:

  18.5.2007.

  Veličina datoteke:

  1.8 MB

  Članci baze znanja (BZ): KB934395

 • Podržani operativni sistemi:

  Windows Server 2003 Service Pack 1; Windows Vista; Windows XP Service Pack 2


   • Ova ispravka se odnosi na sledeći proizvod: Microsoft Office 2007.

   • Podržana verzija programa Windows Installer: Windows Installer 3.1 ili novija verzija
  • Napomena: Administratori bi trebalo da pogledaju odeljak Resursi za administratore.

   Uputstva za instalaciju
   Ako imate Microsoft Office 2007, izaberite:

   • Koristite Microsoft Update (preporučuje se). Microsoft Update konsoliduje ispravke dobijene od usluga Windows Update (Ažuriranje Windowsa) i Office Update (Ažuriranje sistema Office) na jedno mesto i omogućava vam da izaberete automatsku isporuku i instalaciju ispravki visokog prioriteta.


   • Koristite Office Update na Web lokaciji Office Online. Office Update (Ažuriranje sistema Office) automatski detektuje Office i traži od vas da instalirate ispravke i servisne pakete kojima se ažuriraju Office programi.


   • Instalirajte Ispravku za Office 2007 (KB934395). Da biste to uradili, pratite sledeće korake:
    1. Preuzmite .exe datoteku tako što ćete kliknuti na dugme Preuzmi na vrhu stranice, a onda sačuvajte datoteku na svoj čvrsti disk.
     • office2007-kb934395-fullfile-x86-glb.exe: Trebalo bi da preuzmete ovu datoteku ako imate pristup originalnom CD-ROM-u proizvoda. Možda ćete morati da obezbedite instalacioni izvor tokom instaliranja zakrpe ako ste prethodno već ažurirali svoj proizvod.
    2. Preporučuje se da izađete iz svih programa koje ste pokrenuli.

    3. U programu Windows Explorer dvaput kliknite na .exe datoteku koju ste sačuvali na svoj čvrsti disk i pratite uputstva na ekranu.


   Resursi za administratore
   Administratori koji rade u kontrolisanim okruženjima mogu pronaći sve resurse za primenu ispravki za Office u organizaciji na Web lokaciji Office Admin Update Center (Office administrativni centar za ažuriranje) (na engleskom). Na toj stranici, idite nadole i u odeljku Update Resources potražite verziju proizvoda koju ažurirate.

   Stavka za preuzimanje za ovu ispravku je dostupna kada se klikne na dugme Preuzmi na vrhu strane. Možete dvaput kliknuti na izvršni paket da biste otpočeli instalaciju ili možete izvući datoteke zakrpa (MSP datoteke) pomoću komandne linije. Komandna linija i uputstva su uključeni u članak baze znanja Prekidači komandne linije za Microsoft Self-Extractor pakete (KB912203) (stranica je možda na engleskom).

   Pogledajte članak Microsoft baze znanja Opis ispravke za Office 2007 (KB934395) (stranica je možda na engleskom) za dodatne informacije o ovoj ispravci.

Popularna preuzimanja

Učitavanje rezultat, sačekajte...

Besplatne ispravke za računar

 • Bezbednosne zakrpe
 • Ispravke softvera
 • Servisni paketi
 • Upravljački programi za hardver