Pružite svojim klijentima sjajno korisničko iskustvo. Nova rešenja za društvene mreže, marketing i brigu o korisnicima stižu ove jeseni.
Pružite kupcima sjajno korisničko iskustvo.
Nova rešenja za društvene mreže, marketing i brigu o korisnicima stižu ove jeseni.
Isprobajte Microsoft Dynamics
CRM besplatno
Saznajte više

Sada je tu i CRM rešenje koje vam može pomoći da pružite korisnicima sjajna iskustva

Organizacijom i automatizacijom procesa koji neguju zadovoljstvo i lojalnost korisnika Microsoft Dynamics CRM vam pomaže da smanjite troškove i uvećate profitabilnost.

Rešenje za upravljanje odnosima sa korisnicima (CRM) pruža holistički prikaz svakog pojedinačnog korisnika koji omogućava zaposlenima koji su u direktnom kontaktu sa klijentima da donesu brze odluke poduprte informacijama koje dolaze iz prodaje, marketinga i korisničkog servisa.

Načinite prvi korak
381 11 330 66 00

Ostvarite pun potencijal na najbrži način

Office 365 + Microsoft Dynamics CRM

Rešenje Microsoft Dynamics CRM, koje se nalazi u sklopu Office 365 paketa, daje mogućnosti vašim timovima da ostvare efikasniju komunikaciju sa korisnicima. Ova kombinovana snaga upravljanja odnosa sa korisnicima i već poznatih Microsoft Office alata pomaže vam da podignete svoju produktivnost na sasvim novi nivo:

 • Lako se usvaja Koristite poznate alate da biste pružili pouzdana iskustva na računarima, mobilnim uređajima i pregledačima, bilo da koristite oblak ili tradicionalne aplikacije.

 • Dostupnost sa bilo kog mesta. Radite bez teškoća – na mreži ili van mreže – pristupajući informacijama i aplikacijama sa bilo kog mesta.

 • Orijentisanost na tim. Lako delite informacije unutar ili izvan vaše organizacije koristeći mogućnosti praćenja promena i memorisanja koje simuliraju društvene alatke kao što je Twitter.

 • Veća bezbednost na oblaku. Uživajte u finansijski podržanoj bezbednosti, privatnosti podataka i doslednosti nadogradnji kojima upravlja korporacija Microsoft a koje eliminišu brige vezane za svakodnevno vođenje administracije.

Fleksibilno i lako razumljivo licenciranje koje pruža dodatnu vrednost

Opcije za kupovinu licenci za Microsoft Dynamics CRM 2013

 • Ugovor za preduzeće (EA)

  Ovo je najbolji program za licenciranje namenjen komercijalnim i vladinim organizacijama koje žele da izvrše standardizaciju upravljanja IT uslugom širom preduzeća i da pri tom zadrže fleksibilnost u odabiru lokalnih usluga i usluga na oblaku.

 • Ugovor o pretplati za preduzeća

  Pravo korišćenja na osnovu Ugovora za preduzeće (EA) obezbeđuje niže početne cene na osnovu trogodišnje pretplate, mogućnost povećanja ili smanjenja broja pretplata na godišnjem nivou i licence koje nisu trajne i koje prestaju da važe kada istekne pretplata.

 • Pravo korišćenja na osnovu Ugovora o licenciranju edukativnih rešenja za univerzitete i škole (CASA+EES)

  Program licenciranja na osnovu pretplate je dostupan i za osnovne/srednje škole i univerzitete putem Ugovora o licenciranju za edukativna rešenja (EES) koji nudi jednostavnost računanja osoba umesto računara/uređaja. Program CASA+EES je namenjen institucijama koje imaju 1000 ili više zaposlenih sa punim radnim vremenom (FTE) i studenata.

 • Program Microsoft Online Services (MOSP)

  Program koji se zasniva na pretplati namenjen je organizacijama koje imaju pet ili više korisnika koji žele da se pretplate na, aktiviraju, obezbede i održavaju usluge na mreži – bez teškoća i pristupačno – direktno putem Microsoft.com veb lokacije.

Napomena: Jedna instanca koja ne obuhvata proizvodnju uključuje 25 ili više licenci za Professional aplikacije. Za svakih 20 licenci za Professional aplikacije, kapacitet skladišta se povećava za 2,5 GB pa čak i do 50 GB bez dodatnih troškova. Cene izražene u američkim dolarima su za korišćenje programa putem usluge Microsoft Online Services.

Otkrijte više opcija uz Dynamics CRM 2013

Šta nudi podrška za program Dynamics CRM Online 2013

Podrška za program Microsoft Dynamics CRM Online nudi fleksibilnu i vodeću u industriji podršku, usluge i resurse koji omogućavaju korisnicima da, u zavisnosti od svoje profesionalne stručnosti, brzo reše tehničke probleme i uvećaju povraćaj uloženih sredstava. Podrška za CRM Online vam omogućava da izaberete plan koji najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama i koji vas vraća poslu brže kada dođe do nekih problema.

Napomena: Ova mogućnost je dostupna samo za korisnike programa Microsoft Dynamics CRM Online koji su se pretplatili putem okruženja Microsoft Online Services. Professional Direct Support plan za program CRM Online je dostupan samo na određenim geografskim lokacijama u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i Kanadi.

Pretplata* Poboljšano Professional Direct Premier
Korisnički forumi Check mark Check mark Check mark Check mark
Kontrolna tabla usluga Check mark Check mark Check mark Check mark
Telefonska i internet podrška za incidente Check mark Check mark Check mark Check mark
Pristup korisničkim portalima za samopomoć** Check mark Check mark Check mark Check mark
Neograničeni Break/Fix incidenti Check mark Check mark Check mark Check mark
Podrška 24 sata, 7 dana u nedelji Check mark Check mark
Najbrže vreme odziva Sledećeg radnog dana Više od 2 sata Više od 1 sata Više od 1 sata
Materijali za obuku Prvi koraci i resursi za samopomoć Check mark Check mark Check mark
Tehnička podrška Grupisano Dodeljeno
Rešavanje prioriteta Check mark Check mark
Telefonska linija za eskalacije Check mark Check mark
Savetodavna podrška Ograničeno Kompletno
Usluge na lokaciji Check mark
Cena Uključeno Kontaktirajte Premier tim -- Kontaktirajte Premier tim

*Podrazumevane prednosti za korisnike probnih i plaćenih verzija
**Pristup programu CustomerSource, korisničkom centru i alatu za rešavanje problema „Uradi sam”

Šta nudi lokalna podrška za Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics rešenje vas stavlja ispred svih dok vas Microsoft Dynamics Plan usluga održava na toj poziciji. Podrška za Microsoft Dynamics CRM vam omogućava da izaberete plan koji najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama i koji vas vraća poslu brže kada dođe do nekih problema.

Uz usluge koje vam je obezbedio vaš Microsoft partner, ako se uključite u Plan usluga za Microsoft Dynamics, možete da dođete do dobitne kombinacije koja će vam pomoći da ostvarite uspeh.

Saznajte više o pogodnostima koje su vam na raspolaganju u okviru svih ponuđenih usluga Microsoft Dynamics CRM rešenja.

Preduzmite sledeće korake

Centar poverenja

Otkrijte naše principe poverenja.

Pronađite partnera

Pospešite svoj napredak koristeći CRM.

Besplatna 30-dnevna probna verzija

Isprobajte je besplatno – ne morate da dostavite informacije za plaćanje niti da instalirate softver.