Microsoft Dynamics

Paket poslovnih rešenja prilagođenih vašem tržištu koji ćete jednostavno savladati i koristiti, koji je prilagođen opsegu vašeg poslovanja i posvećen njegovom razvoju kroz zadovoljstvo korisnika.

Poslovna rešenja prilagođena vašim potrebama

Zamislite paket poslovnih rešenja prilagođenih vašem tržištu koji ćete jednostavno savladati i koristiti, koji je prilagođen opsegu vašeg poslovanja i posvećen njegovom razvoju kroz zadovoljstvo korisnika. Microsoft Dynamics nudi širok opseg softvera koji su usredsređeni na pružanje uvida u poslovanje koji su važni kako vama tako i vašim klijentima. Microsoft Dynamics CRM je naše poslovno rešenje za upravljanje odnosima sa korisnicima (CRM) koje pokreće produktivnost prodaje i efikasnost marketinga putem uvida u vrednost i uticaj društvenih medija, poslovnog obaveštavanja i upravljanja kampanjama na oblaku, na lokalnom nivou ili u hibridnoj kombinaciji.

Microsoft Dynamics CRM + Office 365 + Power BI

Kombinacija rešenja Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 i Power BI pokreće produktivnost prodaje omogućavajući timovima izuzetnu usredsređenost i zajednički rad kako bi mogli brže da sklope više poslova. Ostvarite pravo na produktivnost prodaje već danas za $79.99 po korisniku mesečno.

Microsoft Convergence 2015 EMEA

30. novembar – 2. decembar | Barselona, Španija

Želite da unapredite poslovanje? Na susretu Convergence EMEA imaćete prilike da čujete fantastične savete od vodećih stručnjaka u oblasti poslovanja. Povežite se i razmenjujte strategije sa kolegama iz raznih industrijskih grana. Otkrijte inovativna rešenja koja mogu da modernizuju vašu kompaniju. Otići ćete inspirisani, samouvereni i sa dovoljno znanja da svoje poslovanje učinite još uspešnijim. (Napomena: registracija za događaj se popunjava na engleskom jeziku)

Microsoft Convergence 2015 EMEA