Microsoft Dynamics ERP

Microsoft Dynamics softver za planiranje resursa u preduzeću (ERP) obezbeđuje zaposlenima alate koji su im potrebni da povežu celokupno poslovanje. Od finansija i lanca snabdevanja, preko operacija i kadrovske službe, pa do poslovnog obaveštavanja i izveštavanja koje vam je potrebno da biste donosili mudre odluke. Počnite odmah, sa onim što vam je u ovom trenutku potrebno i lako se prilagođavajte kako vam se potrebe budu menjale – na oblak ili na servere, izbor je vaš.

Microsoft ERP rešenje

Mogućnosti za velika preduzeća obuhvataju:

  • Upravljanje lancem snabdevanja
  • Upravljanje skladištem
  • Predviđanje potražnje
  • Moderno mesto za prodaju (Point of Sale, POS)
  • Planiranje budžeta

Microsoft Dynamics AX je Microsoft ERP usluga u oblaku, razvije na platformi Microsoft Azure i za nju. To rešenje organizacijama pruža uslugu koja odgovara njihovim jedinstvenim zahtevima i potrebi za prilagođavanjem poslovnom okruženju koje se stalno menja, bez napornog upravljanja infrastrukturom.

Microsoft Dynamics AX predstavlja spoj usluga ERP,BI, infrastrukture, izračunavanja i baza podataka u jednoj ponudi koje organizacijama omogućavaju obavljanje radnih poslovnih procesa specifičnih za određenu industriju i koje se mogu nadograditi posebnih rešenjima partnerskih kompanija. Organizacije mogu da isprate rast poslovanja jednostavnim dodavanjem korisnika i poslovnih procesa pomoću modela „plaćanja po potrebi”.

Dizajniran tako da ubrza poslovanje, Microsoft Dynamics AX pomaže zaposlenima da brzo donose pametnije odluke pomoću inteligentnog korisničkog interfejsa, da brže transformišu poslovne procese pomoću dokazanih metodologija i praksi i omogućava organizacijama da posluju bukvalno na bilo kom mestu i u bilo koje vreme zahvaljujući izboru i fleksibilnosti koje oblak nudi.


Rešenja za mala i srednja preduzeća

Mogućnosti za mala preduzeća obuhvataju:

  • Upravljanje finansijama
  • Proizvodnju
  • Upravljanje projektima
  • Upravljanje prodajom, marketingom i uslugama
  • Upravljanje kadrovima

Ako ste u svojoj firmi došli do tačke u poslovanju kada osnovni softver za računovodstvo više ne podržava poslovanje koje raste, Microsoft Dynamics NAV je rešenje koje se brzo implementira, lako koristi i ima snagu da podrži vaše ambicije u rastu. Microsoft Dynamics NAV vam pomaže da efikasno radite i razvijate se kao deo kompletnog Microsoft poslovnog rešenja.

Microsoft Dynamics AX Virtual Launch Event

Increase the speed of doing business.


Enable people to be more productive and businesses to transform at their own pace!

Microsoft Dynamics AX Virtual Launch Event

Preuzmite sledeće korake

Microsoft Dynamics prodaje globalna mreža stručnjaka, poznata kao partneri ili prodavci. Vaš lokalni partner naplaćuje i implementira rešenje na osnovu vaših potreba. Hajde da vam pomognemo da se povežete sa partnerom da biste saznali više o opcijama za poslovanje.

Pronađite Microsoft Dynamics AX partnera u blizini
Pronađite Microsoft Dynamics NAV partnera u vašoj blizini