Enterprise resource planning

Microsoft Dynamics Enterprise Resource Planning (ERP) poslovni softver povećava produktivnost zaposlenih i raste sa vama, pružajući vam uvid u poslovanje i dajući vam priliku da brzo reagujete na promene u okruženju.

Načinite prvi korak
Ćaskanje

Velika preduzeća

Globalno ERP rešenje koje nudi specijalizovane mogućnosti za prodaju, proizvodnju, uslužne delatnosti, distribuciju i javni sektor.

Mala i srednja preduzeća

Cene, probno korišćenje, veb-kastovi i drugi resursi za preduzeća koja žele nešto više od standardnog knjigovodstvenog softvera

Šta je to ERP?

Šta je to ERP?
Šta je to ERP?

Microsoft Dynamics Enterprise Resource Planning (ERP) rešenja povećavaju produktivnost zaposlenih i rastu sa vama, pružajući vam detaljan uvid u poslovanje i dajući vam priliku da brzo reagujete na promene u okruženju.

Isprobajte rešenja za mala i srednja preduzeća
(potrebno je da se registrujete)

Kako da kupim Microsoft Dynamics ERP?

Kako da kupim Microsoft Dynamics ERP?

Microsoft Dynamics ERP možete da kupite preko Microsoft partnera. Partneri čine globalnu mrežu stručnjaka koji u saradnji sa vama utvrđuju vaše specifične potrebe vezane za ERP, biraju rešenja koja vam odgovaraju i zatim vam pomažu da ih prilagodite, konfigurišete i primenite, kao i da obučite tim da ih koristi. Možete da nam se obratite direktno da bismo vam pomogli da pronađete odgovarajućeg partnera, a možete i da potražite Microsoft partnera na mreži.

Pogledajte priče o uspešnim klijentima

Pročitajte kako ova preduzeća koriste platformu Microsoft Dynamics
za razvoj poslovanja. Još primera

Lotus F1 tim
AMC
Pandora
Driscoll's
Taser

Preduzmite sledeći korak

Mala i srednja preduzeća

Pronađite cene, isprobajte rešenja, pogledajte veb-kastove i istražite druge resurse.

Velika preduzeća

Pojednostavite složene poslovne izazove uz Microsoft Dynamics AX.

Imate pitanja?

Stojimo vam na raspolaganju. Možemo i da vam pomognemo da pronađete odgovarajućeg partnera da biste već danas počeli da koristite naša rešenja.