Alatke za povećanje produktivnosti za vođenje poslovanja sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja

Microsoft Office 2010
Alatke koje su vam potrebne za povećanje produktivnosti i podsticaj razvoja. Upravljajte e-poštom pomoću programa Outlook, donosite pametnije finansijske odluke i steknite bolji uvid uz Excel, kreirajte i doterujte prezentacije u programu PowerPoint i zajednički radite sa gotovo bilo kog mesta gde imate pristup internetu.
Saznajte više o sistemu Office 2010
Microsoft Office Web Apps
Koristite Microsoft Office Web Apps da biste održali produktivnost dok ste izvan kancelarije. Delite dokumente i radite na njima sa drugima na mreži.
Saznajte više o Microsoft Office Web Apps
Windows 8
Inovacije, poboljšane performanse i produktivnost. Windows 8, najnoviji operativni sistem korporacije Microsoft, funkcioniše onako kako vi to želite – pomaže vam da budete produktivniji, brani vaš rad i štiti vaše poslovanje.
Saznajte više o operativnom sistemu Windows 8
Microsoft Office 365
Microsoft Office 365 objedinjuje verzije na mreži naših najpouzdanijih proizvoda za komunikaciju i saradnju pomoću najnovije verzije našeg paketa za računare za preduzeća svih veličina.
Saznajte više o sistemu Office 365
Windows Phone
Ostanite u kontaktu i održite produktivnost pomoću sistema Windows Phone. Najnoviji Windows Phone 7 ima nove funkcije kao što su Office čvorište koje kombinuje Office Mobile, OneNote Mobile i SharePoint Workspace Mobile, opcije automatskog kreiranja rezervne kopije na mreži i društveno umrežavanje.
Saznajte više o operativnom sistemu Windows Phone

Bolja komunikacija i saradnja

Lync
Donesite izgled i doživljaj sistema Microsoft Office na sastanke na mreži, unapredite uobičajene zadatke na sastancima i pomozite učesnicima iz celog sveta da se osećaju kao kod kuće.
Saznajte više o usluzi Lync
Microsoft SharePoint Server 2010
Omogućava vašim ljudima da postave Veb lokacije za deljenje informacija sa kolegama i drugima, upravljanje dokumentima od početka do kraja, objavljivanje izveštaja za donošenje boljih odluka... i bolji zajednički rad u korist vašeg poslovanja.
Saznajte više o sistemu SharePoint Server 2010
Microsoft Exchange Server 2010
Omogućava vašim ljudima da postave Veb lokacije za deljenje informacija sa kolegama i drugima, upravljanje dokumentima od početka do kraja, objavljivanje izveštaja za donošenje boljih odluka... i bolji zajednički rad u korist vašeg poslovanja.
Saznajte više o sistemu Exchange Server 2010

Upravljanje odnosima sa klijentima

Microsoft Dynamics CRM
Vama i vašim zaposlenima pruža informacije i alatke koje su vam potrebne za kreiranje jačih i isplativijih odnosa nakon susreta sa klijentima – kao i nadgledanje i merenje prodaje, marketinga i aktivnosti usluga koje utiču na vaše poslovanje.
Saznajte više o programu Dynamics CRM

Upravljanje podacima i ostvarivanje uvida u poslovanje

SQL Server 2008 R2
Steknite bolji uvid i unapredite poslovno obaveštavanje u organizaciji tako što ćete efikasnije integrisati informacije u skladište podataka. Uštedite vreme, povećajte upotrebljivost i umanjite troškove unapređenjima upravljanja, alatkama za virtuelizaciju i Veb resursima za više od 75 korisnika.
Saznajte više o sistemu SQL Server 2012
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics je grupa proizvoda za upravljanje dizajniranih da unaprede finansije, odnose sa klijentima i procese u lancu snabdevanja. Uz jednostavnu integraciju u Windows okruženja, svaki proizvod može da bude samostalan ili da bez problema radi zajedno sa drugim Microsoft softverom koji već imate.
Saznajte više o programu Dynamics NAV

Pojednostavljivanje i zaštita IT infrastrukture

Windows Small Business Server
Višefunkcionalno pristupačno serversko rešenje koje pomaže da vaši podaci budu bezbedniji, a preduzeće produktivnije. Nudi širok opseg funkcija, uključujući e-poštu, mogućnost povezivanja sa Internetom, interne Veb lokacije, daljinski pristup, podršku za mobilne uređaje, deljenje datoteka i štampača, kreiranje rezervnih kopija i vraćanje u prethodno stanje. Pojednostavite IT pokretanjem više komponenti i tehnologija iz jednog interfejsa.
Saznajte više o sistemu Windows Server 2012
Microsoft System Center
Podrška za performanse i nadgledanje dostupnosti, ispravke i primenu, skladište podataka i oporavak, IT izveštavanje i upravljanje problemima, kapacitetom i operacijama.
Saznajte više o Microsoft System Center
Microsoft Security Essentials
Zaštitite se od virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera. Nema registracije, nema obnavljanja – samo besplatna, dokazana zaštita za vaše malo preduzeće.
Saznajte više o Microsoft Security Essentials
Forefront Threat Management Gateway (TMG) omogućava zaposlenima da bezbedno i produktivno koriste Internet, tako da ne moraju da brinu o virusima i drugim pretnjama.
Saznajte više o Microsoft ForeFront TMG