Pribavljanje podrške za Nokia uređaj nakon pripajanja korporaciji Microsoft

2520

Microsoft je kupio Nokia Devices & Services. Želimo da vas uverimo da će stručno osoblje službe Nokia Care i dalje biti aktivno, tako da ćemo nastaviti da pružamo podršku kontakt centrima i servisima za popravku, a i nastojaćemo da pomognemo našim klijentima i korisnicima.

Nokia Devices & Services pruža mogućnost korporaciji Microsoft da ponudi nešto vredno stotinama miliona korisnika, kao i da stavi na raspolaganje Windows pametne telefone milionima novih korisnika kod kuće, na poslu i negde drugo. I dalje ćemo proizvoditi mobilne telefone koje ste zavoleli, ali ćemo i investirati u budućnost – nove telefone i usluge koje predstavljaju kombinaciju najboljeg što nude Microsoft i Nokia.

Ključne tačke

Microsoft je kupio Nokia Devices & Services, ali nema nikakvih izmena što se tiče vaše garancije. Microsoft će poštovati sve postojeće garancije proizvođača Nokia tamo gde su primenjive.

Maksimalno smo posvećeni tome da našim klijentima pružimo vrhunsku uslugu. Za sada možete i dalje da dobijete svu potrebnu pomoć i podršku za Lumia, Asha i Nokia uređaje na uobičajenim mestima: na mreži, u centrima za kontakt i centrima službe za podršku.

Česta pitanja

Želeli bismo povratne informacije

Kada završite, popunite kratku anketu o našem veb-sajtu

Učestvujte u kratkoj anketi da biste nam rekli kakvo je bilo vaše iskustvo na mreži. Kada završite sa pregledanjem, anketa će se otvoriti.

Kada završite, popunite kratku anketu o našem veb-sajtu

Hvala!

Anketa će se pojaviti kada izađete sa sajta.