Nokia PC Suite se koristi sa starim telefonima sa platformom Symbian i Series 40.

  • Nokia PC Suite ne može da se koristi sa Lumia telefonima ili sa novim Nokia Asha telefonima.
  • Ako imate Lumia telefon, koristite aplikaciju Zune za PC (Lumia 505, 510, 610, 710, 800 ili 900) ili aplikaciju Windows Phone (za sve druge Lumia telefone) za sinhronizaciju muzike, video snimaka i slika, kao i za preuzimanje najnovijih ažuriranih verzija. Za više informacija idite na www.windowsphone.com.
  • Ako imate telefon Nokia Asha 500, 501, 502, 503 ili 230, za prebacivanje sadržaja na računar koristite USB kabl i istraživač datoteka na računaru. Softver telefona možete da ažurirate bežično. Za više informacija idite na http://www.microsoft.com/mobile/support/. Ako imate stariji Nokia Asha telefon, odnosno stariji telefon sa Symbian ili Series 40 platformom, preuzmite Nokia PC Suite na računaru.
  • Nokia PC Suite vam omogućava da prebacujete sadržaj sa telefona na računar i obratno, preuzimate aplikacije i najnovije verzije softvera telefona, sinhronizujete informacije iz programa na telefonu i programa na računaru, kao što je Office Outlook, sastavljate multimedijalne poruke, upravljate kalendarom telefona na računaru, kao i da povežete računar na internet preko telefona.

Kontaktirajte podršku