Nokia Suite se koristi sa većinom telefona sa platformom Symbian i Series 40.

  • Nokia Suite ne može da se koristi sa Lumia telefonima ili sa novim Nokia Asha telefonima.
  • Ako imate Lumia telefon, koristite aplikaciju Zune za PC (Lumia 505, 510, 610, 710, 800 ili 900) ili aplikaciju Windows Phone (za sve druge Lumia telefone) za sinhronizaciju muzike, video snimaka i slika, kao i za preuzimanje najnovijih ažuriranih verzija. Za više informacija idite na www.windowsphone.com.
  • Ako imate telefon Nokia Asha 500, 501, 502, 503 ili 230, za prebacivanje sadržaja na računar koristite USB kabl i istraživač datoteka na računaru. Softver telefona možete da ažurirate bežično. Za više informacija idite na http://www.microsoft.com/mobile/support/. Ako imate stariji Nokia Asha telefon, odnosno stariji telefon sa Symbian ili Series 40 platformom, preuzmite Nokia Suite na računaru.
  • Nokia Suite vam omogućava da prebacujete fotografije, video snimke, muziku i drugi sadržaj sa telefona na računar, preuzimate najnoviji softver za telefon, preuzimate besplatne mape ulica, instalirajte ažurirane verzije softvera, pravite rezervne kopije bitnog sadržaja i kopirate kontakte kalendar i fotografije sa telefona sa platformom Symbian ili Series 40 na Lumia telefon (samo kopirajte sadržaj u uslugu na mreži Microsoft OneDrive pomoću softvera Nokia Suite i prijavite se na svoj Microsoft nalog na Lumia telefonu).
  • Otvorite Nokia Suite da biste pronašli pomoć i odgovore na pitanja o softveru Nokia Suite i telefonu. U meniju Help (Pomoć) izaberite Nokia Suite help (Pomoć za Nokia Suite). Takođe možete da izaberete prikaz Support (Podrška) i da kliknete na Help and guides (Pomoć i vodiči).

Video uputstva

Nokia Series 40: Update your phone software with Nokia Suite

Stupite u kontakt