Log på

Oplev mere med Surface-tilbehør

Oplev mere med Surface-tilbehør

Surface Dock

Surface Dock forvandler øjeblikkeligt din ultrabærbare Surface til en stationær pc. Indsæt blot SurfaceConnectTM-kablet for at oplade din enhed og tilslutte eksterne skærme, et tastatur, en mus osv.

Strøm og docks

Surface Pro 4 Type Cover

Vores næste generation af Type Cover giver den hidtil mest avancerede skriveoplevelse på Surface. Det føles og fungerer som et traditionelt laptoptastatur med optimal afstand mellem tasterne, hvilket sikrer en hurtig og glidende skriveoplevelse, og det større pegefelt i glas giver en præcis styring.

tastaturer

Sæt med pennespidser

Vælg en pennespids, der føles rigtig for dig. Behold mellemspidsen, der minder om en blyant, eller skift den ud med en lavfriktionsspids, der svarer til en kuglepen.

Pen

Surface Pen

Få den ultimative skriveoplevelse med Surface Pen. Skriv, tegn, eller opmærk dokumenter digitalt. Tag noter for hurtigt at få dine tanker ned på skrift og konvertere dem til tekst på et splitsekund.

Mus og pen

65 W strømforsyning

Oplad hurtigt din Surface Book med den alsidige 65 W strømforsyning. 65 W strømforsyningen oplader hurtigt batteriet, og USB-porten gør, at du kan oplade en anden enhed på samme tid.

65 W strømforsyning

Surface Mini DisplayPort til HDMI AV-adapter

Slut en Surface Pro-model til en HDMI-kompatibel skærm for at dele billeder eller video på dit store HDTV.

Adaptere

Surface Mini DisplayPort til VGA-adapter

Slut Surface til VGA-kompatible skærme eller projektorer, og del dine billeder, videoer og store idéer. Kompatibel med alle Surface Pro-modeller.

Adapter

Surface 3 Type Cover

Omdan din Surface Surface 3 til en bærbar pc med Type Cover. Fås i nye lyse farver med baggrundsbelyste taster. 

Touch Cover 2

strømforsyning

Oplad din Surface 3 med 13 W Micro USB-strømforsyning. Brug standard-USB til micro USB-kablet til at oplade andre enheder som en smartphone eller tablet.

Strøm og docks

Surface 3-dockingstation

Tilslut på et splitsekund HD-skærme, kablet netværk, lydanlæg, tastatur i fuld størrelse, printer og meget mere med dockingstationen, der er designet til Surface 3.

Strøm og docks

Surface Pro 3-dockingstation

Med dockingstationen, der er særligt udviklet til Surface Pro 3, kan du øjeblikkeligt omdanne din enhed til en stationær pc, så du har nem adgang til dit yndlingstilbehør.

Adaptere

Surface Pen

Fortæl din historie. Skriv, tegn og mal på din Surface Pro 3, som om det var på papir.

Mice & Pen

Surface Pro-pennen

Vær kreativ. Tegn, skitser og skriv noter med Pro-pennen. Markér PowerPoint-præsentationer, PDF'er og dokumenter, som du ville på papir. Kompatibel med Surface Pro og Surface Pro 2.

Mus & pen

Surface Pro 3 Type Cover

Type Covers er et af de tyndeste tastaturer, som forvandler din Surface Pro 3 til en suveræn bærbar pc.

Sleeves

Type Cover 2

Den samme hastighed og komfort som ved et klassisk tastatur i et superslankt letvægtsdesign. Udviklet til Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2.

Type Cover 2

Touch Cover 2

Ufattelig slank og let, tastaturet, der klikker på, til Surface RT, Surface 2, Surface Pro og Surface Pro 2 har oplyste taster, så du kan arbejde når som helst, hvor som helst.

Covers

36 W strømforsyning

Sæt 36 W-strømforsyningen i, og oplad din Surface Pro 3 hurtigt.

Power & Docks

24W strømforsyning til Surface

Tænd Surface, Surface 2, Surface Pro eller Surface Pro 2 med den magnetiske strømforsyning.

Power & Docks

48 W-strømforsyning med USB-opladerport

Oplad din Surface, og oplad USB-tilbehør på samme tid. Så bekvemt, at du vil ønske en både derhjemme og på kontoret. Leveres med Surface Pro og Surface Pro 2, men kan også oplade Surface og Surface 2.

Strøm & docks

Microsoft trådløs skærmadapter

Send det, der er på din telefon, tablet eller bærbare computer trådløst til dit storskærms-HDTV eller din computerskærm.

Adapters

Surface Ethernet-adapter

Tilslut dit netværk ved hjælp af SuperSpeed Ethernet-adapteren med dataoverførselshastigheder på op til 1 Gbps. Kompatibel med alle Surface Pro-modeller.

Sleeves

Ethernet-adapter

Slut Surface Pro til et traditionelt netværk ved hjælp af USB 2.0 Ethernet-adapteren. Sæt Ethernet-adapteren i USB-porten for at gå online, dele filer og udskrive. Med 10/100 Mbps-netværkshastighed med høj ydeevne.

Adaptere

Mini DisplayPort til VGA-adapter

Slut Surface til VGA-kompatible skærme eller projektorer, og del dine billeder, videoer og store ideer. Kompatibel med alle Surface Pro-modeller.

Adaptere

Mini-DisplayPort-HD-AV-Adapter

Slut en vilkårlig Surface Pro-model til en HDMI-kompatibel skærm for at dele billeder eller video på dit storskærms-HDTV.

Adaptere

Wedge Touch Mouse

Wedge Touch Mouse samarbejder med Surface, både hvad angår stil og substans. Wedge Mouse er lille nok til at være i lommen, og den sluttes trådløst til din Surface.

Mus & pen

Arc Touch Mouse

Arc Touch Mouse er udviklet til at følge din hånd – og kan flades ud, så den er nem at transportere og opbevare. Tilsluttes din Surface via Bluetooth. Iøjnefaldende og elegant.

Mus & pen

Surface-penneholder

Sæt penneholderen på dit cover, så du har din Surface-pen lige ved hånden.

Mice & Pen

Incipio-etui til Surface

Beskyt din Surface. Slidstærkt nylon udvendigt og imiteret pels indvendigt kombinerer god stil og beskyttelse. Findes i fem farver. Vælg det, der passer til dig.

Etuier

Sort Nixon-etui til Surface

Beskyt din Surface med det stilrene og elegante Nixon-etui. Nixon-etuiet er fremstillet af flyvernylon med skumpolstring og plysfor i høj kvalitet og har en rem, så du let kan tage fat i.

Etuier

Rebecca Minkoffs etui med pyramidenitter til Surface

Dette Surface-etui har et smart hævet pyramide design og polstring med fleecefor. Ydersiden i neoprene er med til at beskytte din Surface mod stød, støv og stænk. Det er også checkpoint-venligt og kan håndvaskes.

Etuier

Rebecca Minkoffs etui i kanvas med striber (sølv)

Dette Surface-etui i kanvas med klassiske sportsstriber og polstring med fleecefor. Udviklet til at beskytte din Surface mod stød, støv, skrammer og stænk, og det er også checkpoint-venligt og kan håndvaskes.

Etuier

Ben Minkoffs Surface-etui (blå/sort)

Dette stilrene og elegante etui passer fint i andre tasker, mens det beskytter din enhed mod beskadigelse. Ydersiden i støbt neopren er nem at rengøre. Der medfølger en aftagelig skrårem.

Etuier

Surface Pro-skærmbeskytter

Beskyt din Surface Pro 3 mod ridser, pletter og skår med denne skærmbeskytter.

Other Accessories

Incipio PLEX™ skærmbeskytter med beskyttelse af personlige oplysninger (Surface)

Incipio PLEX™-skærmbeskytter med beskyttelse af personlige oplysninger giver et klart billede, når du ser lige på skærmen, men indeholder et filter, som slører skærmbilledet i fire retninger, så du kan arbejde på hvad som helst, hvor du vil, uden at afsløre personlige oplysninger.

Andet tilbehør

Incipio PLEX™ selvhelende skærmbeskytter

Den selvhelende skærmbeskytter PLEX™ er udviklet til at beskytte skærmen på din Surface mod hak og ridser. Den er belagt med en tynd silikonefilm, der genopfylder ridserne få sekunder, efter at de er opstået.

Andet tilbehør

Der er i øjeblikket ingen produkter, der passer til din søgning.