Lav fantastiske ting.

Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå med alsidigheden og kraften ved Surface.

Tilbehør til Surface

Valg:
Pen og mus

Sæt med pennespidser

Vælg en pennespids, der føles rigtig for dig. Brug mellemspidsen for at skrive som en blyant, eller skift den ud med en lavfriktionspen, der minder om en kuglepen. Sættet med pennespidser er kun kompatibelt med den nye Surface Pen.

Sølv

Blå

Sort

Guld

Surface Pen NY

Få den ultimative skriveoplevelse med Surface Pen. Skriv, tegn eller markér dokumenter digitalt Skriv og slet naturligt med en sletteknap i enden. Den nye Surface Pen virker med Surface Pro 4, Surface Pro 3 og Surface 3.

Sort

Blå

Cyan

Lilla

Rød

Surface-penneholder

Sæt penneholderen på dit cover, så du har din Surface-pen lige ved hånden.

Arc Touch Mouse

Arc Touch Mouse er udviklet til at følge din hånd – og kan flades ud, så den er nem at transportere og opbevare. Tilsluttes din Surface via Bluetooth. Iøjnefaldende og elegant.
Strøm og docks

Surface Dock

Surface Dock forvandler øjeblikkeligt din ultrabærbare Surface til en stationær pc. Indsæt blot SurfaceConnectTM-kablet for at oplade din enhed og tilslutte eksterne skærme, et tastatur, en mus osv.

65 W strømforsyning

Oplad hurtigt din Surface Pro 4 eller Surface Pro 3 med den alsidige 65 W strømforsyning. 65 W strømforsyningen oplader hurtigt batteriet, og USB-porten gør, at du kan oplade en anden enhed på samme tid.

Surface 3-dockingstation

Tilslut på et splitsekund HD-skærme, kablet netværk, lydanlæg, tastatur i fuld størrelse, printer og meget mere med dockingstationen, der er designet til Surface 3.
Tastaturcovers

Surface Pro 4 Type Cover med fingertryk-id NY

Lange adgangskoder hører fortiden til. Du kan nu logge sikkert på med en enkelt berøring. Med det nye Surface Pro 4 Type Cover kan du bruge Windows Hello på enhver Surface Pro.1
  • 1 Kompatibel med Surface Pro 4 og Surface Pro 3, der kører Windows 10.

Lyseblå

Sort

Blå

Surface Pro 4 Type Cover

Vores næste generation af Type Cover giver den hidtil mest avancerede skriveoplevelse på Surface. Det føles og fungerer som et traditionelt laptoptastatur med optimal afstand mellem tasterne, hvilket sikrer en hurtig og glidende skriveoplevelse, og det større pegefelt i glas giver en præcis styring.

Rød

Lilla

Sort

Blå

Surface Pro 3 Type Cover

Type Covers er et af de tyndeste tastaturer, som forvandler din Surface Pro 3 til en suveræn bærbar pc.

Rød

Lyseblå

Sort

Surface 3 Type Cover

Omdan din Surface Surface 3 til en bærbar pc med Type Cover. Fås i nye lyse farver med baggrundsbelyste taster. 
Adaptere

Wireless Display Adapter

Få vist din tablet, bærbare pc eller smartphone på et HDTV eller en skærm. Stream dine foretrukne film, vis feriebilleder, eller vis en præsentation på en stor skærm – det hele trådløst. Fungerer med alle Miracast®-aktiverede Windows 10-telefoner, tablets og bærbare pc'er, herunder Surface-arrangementet. Internetadgang er ikke påkrævet.

Surface Mini DisplayPort til HDMI AV-adapter

Slut din Surface til en HDMI-kompatibel skærm for at dele billeder eller videoer på dit store HDTV. Kompatibel med alle Surface-modeller.

Surface Mini DisplayPort til VGA-adapter

Slut Surface til VGA-kompatible skærme eller projektorer for at dele dine billeder, videoer og store idéer. Kompatibel med alle Surface-modeller.

Surface USB 3.0 Ethernet Adapter

Opret forbindelse til dit netværk med Surface USB 3.0 Ethernet Adapter, der kan overføre data med op til 1 Gbps – op til 10x hurtigere end USB 2.0. Kompatibel med alle Surface-modeller.
Beskyt min Surface

Surface-skærmbeskyttelse

Beskyt din Surface mod ridser, snavs og chips med dette hærdet glas skærmbeskytter. Arbejder med Surface Pen.

Der er i øjeblikket ingen produkter, der matcher dine søgekriterier.

Her kan du købe