Type Cover 2

Klassisk er nu farverigt. Type Cover 2, den næste generation af mekanisk tastatur til Surface, findes nu i fire farver. Tasterne er baggrundsbelyste, så du kan arbejde og spille både nat og dag. Oplev samme superslanke, lette design som det oprindelige Type Cover. Du kan forvandle Surface fra tablet til bærbar pc og tilbage igen på et øjeblik. Farvevalget varierer efter marked.

Priser fra Kr. 1.029,00

Bedre. Sammen.

Arbejd på den måde, du plejer at arbejde på. Bare klik Type Cover 2 på, og du er klar til at sende e-mail, oprette dokumenter og præsentation, dag og nat hvor som helst. Med samme hastighed og komfort som ved et klassisk tastatur i et superslankt letvægtsdesign kan du arbejde hvor som helst når som helst.

Tast. Type.

Arbejd som du altid har gjort endnu flere steder. Type Cover 2 har baggrundsbelyste taster med nærhedssensor, så du kan arbejde, når lyset er slukket. Type Cover 2 er et af de slankeste mekaniske tastaturer, der findes, og har en komplet række funktionstaster (F1-F12), Windows-genvejstaster, mediekontrolelementer og en berøringsplade.

Tekniske. Specifikationer.

  • Farver: Sort, cyan, lilla og magenta
  • 5,4 mm tynd
  • Baggrundsbelyste taster med nærhedssensor
  • Mekaniske taster til hurtig indtastning
  • Funktionstaster (F1-F12), Windows-genvejstaster, mediekontrolelementer og berøringsplade til nem navigation