Gælder for

Surface RT, Surface 2, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3, Windows 8.1, Windows RT 8.1.


Alt om apps og få flere apps

Apps, der holder dig forbundet, underholdt, informeret og effektiv, er forudinstalleret og klar til brug på din Surface. Find flere apps hurtigt og nemt i Windows Store.


Bemærk!
Nogle apps er måske ikke tilgængelige i dit land eller dit område.

Forudinstallerede apps på din Surface

Her er nogle af de apps, der fra starten er klar til brug på din nye Surface.

OneNote-felt OneNote

Du kan bruge OneNote-appen på din Surface til at tage noter og gemme dem i skyen. Med OneNote har du adgang til dine noter, uanset hvor du får brug for dem, f.eks. på din computer, telefon eller på internettet. Og nu med Surface Pro 3 kan du åbne OneNote, selvom din Surface er låst. Få flere oplysninger under Brug af OneDrive på Surface.

Flipboard-felt Flipboard

Flipboard er dit personlige magasin. Det samler nyheder, historier, artikler, videoer og fotos, som du holder af, herunder indhold som dine venner deler på op til 12 sociale netværk, på ét sted.

OneDrive-felt OneDrive (tidligere SkyDrive)

OneDrive er et sky- eller onlinelager, der giver dig adgang til dine filer, hvor som helst du har internetforbindelse. Du kan også vælge at gøre nogle af eller alle dine filer tilgængelige offline, når du ikke har internetforbindelse. Få flere oplysninger under Brug af OneDrive på Surface.

Mail-felt Mail

Mail organiserer automatisk indbakken. Du kan tilføje flere konti og få adgang til dem gennem dette enkelte punkt. Her får du også et hurtigt overblik over dine favoritpersoner, afmærkede meddelelser, mapper, nyhedsbreve og sociale opdateringer. Se Konfigurere og bruge Mail for at komme i gang.

Kalender-felt Kalender

Brug Kalender til at få styr på din travle hverdag. Brug visningen Hvad skal der ske nu? for at se tidsplanen, eller vælg at se hele dage, uger, arbejdsuger eller måneder.

Skype-felt Skype

Skype hjælper dig med at holde forbindelsen til dine venner og familie. Chat med, ring op til eller foretag et videoopkald med dine Skype-kontakter, og du kan endda fastgøre Skype til den ene side og chatte, mens du bruger en anden app. Du kan også bruge Skype til at få kontakt til fastnet- og mobiltelefoner med Skype-kredit eller et abonnement. Grundlæggende om Skype på Surface kan få dig i gang.

Personer-felt Personer

Appen Personer samler alle dine kontakter ét sted. Se nyhederne og opdateringerne på sociale medier, tilføj dine egne opdateringer, og skriv kommentarer – alt sammen fra ét sted. Appen Personer: Hold kontakten har flere oplysninger, der kan få dig i gang.

Internet Explorer-felt Internet Explorer

Internet Explorer giver dig hurtig og flydende adgang til internettet. Se Søge på internettet med Internet Explorer for at få flere oplysninger.

Musik-felt Musik

Med Xbox Music kan du få adgang til din musiksamling og mere fra din Surface. Se Afspille musik på Surface for at få flere oplysninger.

Kamera-felt Kamera

Med Appen Kamera kan du tage almindelige fotos, panoramabilleder eller optage video vha. kameraerne foran eller bag på din Surface. Se Surface-kameraer og appen Kamera for at få flere oplysninger samt en trin for trin-vejledning.

Fotos-felt Fotos

Rediger og arranger dine fotos ved hjælp af appen Fotos. Beskær, optimer og føj effekter til dine billeder, og angiv dem som låseskærmsbaggrund eller på feltet Fotos.

Video-felt Video

Med Xbox Video kan du se de nyeste film og serier og udvalgte hits. Det giver anbefalinger ud fra, hvad du har set, hvilket gør det nemmere at finde noget nyt, der er noget for dig. Gå til Se tv-serier, film og videoer for at komme i gang.

Spil-felt Spil

Find nye spil, eller spil gamle favoritter med Spil. Gå på oplevelse i Windows Store for at se nye udgivelser, gennemse spil efter genre, eller søg.

Sundhed og fitness-felt Sundhed og fitness

Sundhed og fitness er en enkelt app, der indeholder en række sundhedsrelaterede funktioner. Få adgang til træningsvideoer, ernæringsmæssige og medicinske referencer samt trænings-, kost- og sundhedsregistreringer.

Mad og drikkevarer-felt Mad og drikkevarer

Mad og drikkevarer indeholder opskrifter, vinoplysninger og tilberedningsvejledninger. Du kan endda indstille den til håndfri tilstand, som bruger kameraet og skifter opskriften til næste side, så du ikke får fedtede fingre på din Surface.

Nyheder-felt Nyheder

Nyheder giver dig de seneste nyheder og detaljerede reportager. Du kan tilpasse dækningen til at omhandle lokale oplysninger eller fremhæve de emner, du vælger.

Vejret-felt Vejret

Appen Vejret giver vejrudsigten pr. time, dagligt og for 10 dage samt historiske oplysninger og årlige vejrtendenser. Du kan også tilføje lokationer, så du ikke blot kan se oplysninger om der, hvor du er, men for der, hvor du er på vej hen.

Finans-felt Finans

Finans dækker ikke kun de hurtigt skiftende markedsforhold, men gør det muligt for dig at følge din portefølje, se finansielle nyhedsartikler og få adgang til værktøjer og beregnere til almindelige finansielle opgaver.

Sport-felt Sport

Sport giver dig pointtavler, programmer, videoer, slideshows og nyheder og overskrifter, så du kan være opdateret med sportsverdenen og dine favorithold.

Litteraturliste-felt Litteraturliste

Har du fundet en interessant artikel eller video, men har ikke tid til at læse eller se den nu? Føj den til din Litteraturliste, så tilføjer den bogmærker for dig, så du kan læse eller se den, når du har tid. Du skal blot åbne appen Litteraturliste for at få hurtig adgang.

Kort-felt Kort

Med Kort kan du se din aktuelle placering, zoome ind for at få bedre detaljer, zoome ud for at få et større billede, rulle eller søge efter nye placeringer, få vejledninger m.m.

Hente flere apps

Er du klar til endnu flere apps? Du kan hente apps til din Surface fra Windows Store eller installere apps, du har installeret på andre pc'er. Du kan få anvisninger og flere oplysninger under:Har du brug for mere hjælp?

Spørg andre brugere

Kontakt assisteret support


Anslået ventetid: minutter

Vores servicemedarbejdere er ikke tilgængelige nu. Prøv igen i vores åbningstid.
Åbningstider
Mandag til fredag
08:30-17:00 (UTC+1)

Ups! Der er opstået tekniske problemer.
Ring til os for at få hjælp på +45 82 33 31 00

Verifying...

Anslået ventetid: minutter

Vores servicemedarbejdere er ikke tilgængelige nu. Prøv igen i vores åbningstid.
Åbningstider
Mandag til fredag
08:30-17:00 (UTC+1)

Ups! Der er opstået tekniske problemer.
Ring til os for at få hjælp på +45 82 33 31 00

Verifying...