Skift mellem åbne apps

Du kan åbne flere apps fra startskærmen og skifte mellem dem ved hjælp af berøring, musen eller tastaturet. Nogle gange vil du vende tilbage til en app, du har brugt for nylig.

Skift til den app, du har brugt sidst

Med berøring ved at stryge indad fra venstre kant.
Med en mus ved at flytte din markør til øverste, venstre hjørne og derefter klikke på hjørnet.
Fra tastaturet ved at trykke på Alt+Tab.

Skift til en app, du har brugt for nylig

Se apps, du har brugt for nylig, og tryk på den ønskede

Med berøring ved at stryge indad fra venstre kant uden at løfte fingeren og derefter skubbe tilbage mod venstre kant. Du kan se de apps, du har brugt for nylig. Tryk på den ønskede app.

Se apps, du har brugt for nylig, og klik på den ønskede

Med en mus ved at flytte markøren til øverste, venstre hjørne og derefter flytte den ned til venstre kant. Du kan se de apps, du har brugt for nylig. Klik på den ønskede.

Fra tastaturet ved at holde tasten med Windows-logoet nede Windows-logotasten, ikon og trykke på tasten Tab for at skifte mellem åbne apps. Du kan finde flere oplysninger under Mus og tastatur: nyheder.

Tip!
  • Vil du multitaske? Du kan bruge mere end én app samtidig side om side.
  • Du kan starte en anden app ved at gå til startskærmen og trykke eller klikke på den ønskede app.
  • Hvis du vil flytte mellem skrivebordsapps, skal du trykke på Alt+Tab. Hvis du vil se alle de apps, der kører, skal du åbne amuletten Søg og skrive Jobliste.