Foretag fejlfinding i forbindelse med Windows Store-apps på Surface

I mange tilfælde giver Windows Store automatisk besked, hvis der er problemer med en app, og forsøger at løse problemet for dig. Hvis Store ikke giver dig besked om et problem, eller hvis der fortsat er problemer med en app, er der her nogle forslag til, hvordan du selv kan forsøge at løse problemet.

Bemærkninger

Løsning 1: Opdater Windows Store-appen

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Appopdateringer.
Hvis du ikke allerede er logget på Windows Store, skal du logge på ved hjælp af din Microsoft-konto.
Trin 4:  Tryk eller klik på Søg efter opdateringer.
Hvis der er tilgængelige opdateringer, vælges de automatisk.
Trin 5:  Gør derefter ét af følgende:

• Tryk eller klik på Installer for at installere de tilgængelige opdateringer.
  • eller

• Tryk eller klik på Ryd, tryk eller klik kun på de apps, du vil opdatere, og tryk eller klik derefter på Installer.

Hvis du stadig har problemer med appen, når du har opdateret den, kan du prøve løsning 2.

Bemærk!
Windows Store-apps opdateres automatisk i baggrunden. Du kan dog stadig søge efter opdateringer manuelt ved hjælp af proceduren ovenfor.

Løsning 2: Synkroniser din applicens

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Stryg indad fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren nedad og derefter klikke på Indstillinger.
Trin 3:  Tryk eller klik på Appopdateringer.
Hvis du ikke er logget på Windows Store, skal du logge på ved hjælp af din Microsoft-konto.
Trin 4:  Tryk eller klik på Synkroniser licenser.

Hvis det ikke hjælper at synkronisere applicensen, kan du prøve løsning 3.

Løsning 3: Fjern og geninstaller appen

Trin 1:  Gå til startskærmen, og stryg opad fra midten af skærmen for at åbne appvisningen.
Hvis du bruger en mus, skal du klikke på pil ned Pil ned.) Der vises en liste over alle de apps, der er installeret på Surface.
Trin 2:  Tryk på og hold nede eller højreklik på den app, du vil fjerne, tryk eller klik på Fjern, og tryk eller klik derefter på Fjern.
Trin 3:  Hvis du vil geninstallere appen, skal du trykke eller klikke på Store på startskærmen.
Trin 4:  Stryg nedad fra toppen af skærmen, og tryk derefter på Dine apps.
Hvis du bruger en mus, skal du pege øverst på skærmen, højreklikke og derefter klikke på Dine apps.

Tip!
Udover listen over de apps, der i øjeblikket ikke er installeret, kan du bruge rullemenuen på skærmbilledet Apps for at se:

• Alle apps, der er installeret på Surface
  • Alle apps på andre pc'er, der er knyttet til din Microsoft-konto

Trin 5:  Tryk eller klik på den app, du vil geninstallere, og tryk eller klik derefter på Installer.

Bemærk!
Det kan tage et par minutter, før en fjernet app vises på listen over apps, der ikke er installeret i øjeblikket.

Hvis du stadig har problemer med appen, når du har geninstalleret den, kan du prøve løsning 4.

Løsning 4: Kør fejlfindingsværktøjet til apps

Hvis du fortsat oplever problemer med en app, kan du forsøge at køre fejlfindingsværktøjet til apps. Dette værktøj kan automatisk finde og løse nogle problemer i forbindelse med apps. Fejlfindingsværktøjet er kun tilgængeligt på engelsk, men det fungerer på alle sprog.

Hvis fejlfindingsværktøjet til apps ikke løste problemet, kan du prøve løsning 5.

Løsning 5: Kontakt appens udgiver

Trin 1:  Tryk eller klik på Store på startskærmen.
Trin 2:  Søg efter eller find appen, og tryk eller klik derefter på den.
Trin 3:  Rul til sektionen Oplysninger på siden med appbeskrivelsen, og tryk eller klik derefter på supportlinket for appen under Få mere at vide. Linket åbner en mailmeddelelse til dig om at kontakte support, eller også bliver du ført til et supportwebsted.