Tilbehør til Surface

tilbehør til Surface

Covers og tastaturer

• Se, hvilket Surface Typing Cover du har

Se, hvilket Surface-tastatur du har: Touch Cover, Touch Cover 2, Type Cover eller Type Cover 2.

• Berøringsplade – brug og indstillinger

Surface Typing Covers har en berøringsplade, du kan bruge på samme måde som en mus. Berøringspladen understøtter også nogle få touch-kommandoer.

• Løs problemer med dit Surface Cover

Hvis tasterne eller berøringspladen på dit Touch Cover eller Type Cover til Surface ikke reagerer på indtastning eller touch, kan du prøve at løse problemet ved at udføre disse trin.

• Type Cover

Få mere at vide om, hvordan du skriver med et Surface Type Cover – det slanke, traditionelle tastatur med bevægelige taster og berøringspladeknapper.

• Windows Hello

Windows Hello giver dig mulighed for at logge på dine Windows 10-enheder på en mere personlig måde – med blot et blik eller et touch. Du får sikkerhed i virksomhedsklasse uden at skulle skrive en adgangskode.