Covers og tastaturer

Kategorier

Touch Cover

• Se, hvilket Surface-tastatur du har

Få mere at vide om forskellene på Surface-tastaturer, så du kan skelne mellem dem og finde ud af, hvilket du har.

• Touch Cover og Touch Cover 2

Touch Cover er meget mere end blot en beskyttende indpakning af din Surface. Det er også et tastatur.

• Fejlfinding i forbindelse med dit Surface Cover

Hvis tasterne eller berøringspladen på dit Touch Cover eller Type Cover til Surface ikke reagerer på tastning eller berøring, kan du prøve at løse problemet ved at udføre disse trin.

• Brug af og indstillinger til berøringspladen

Surface Typing Covers har en touchpad med to knapper, der understøtter bevægelser og fungerer som en mus. Udforsk disse funktioner, og find ud af, hvordan du ændrer touchpad-indstillinger.

• Trådløs adapter til Typing Covers

Foretag trådløs tilslutning af et Surface Typing Cover til din Surface. Med Surfaces trådløse adapter til Typing Covers kan du bruge dit cover med en afstand på op til ni meter.