Covers og tastaturer

Kategorier

Type Cover

• Se, hvilket Surface-tastatur du har

Få mere at vide om forskellene på Surface-tastaturer, så du kan skelne mellem dem og finde ud af, hvilket du har.

• Type Cover

Få mere at vide om tastning med Surface Type Covers – det slanke, traditionelle tastatur med bevægelige taster touchpad-knapper.

• Windows Hello

Windows Hello er en mere personlig måde at logge på dine Windows 10-enheder på med blot et blik eller et touch. Du får en effektiv sikkerhed uden at skulle skrive en adgangskode.

• Fejlfinding i forbindelse med dit Surface Cover

Hvis tasterne eller touchpad på dit Surface Touch Cover eller Type Cover ikke reagerer på tastning eller touch, kan du prøve disse trin for at løse problemet.

• Touchpad-brug og -indstillinger

Surface Typing Covers har en berøringsplade med to knapper, der understøtter bevægelser og fungerer som en mus. Prøv disse funktioner, og find ud af, hvordan du ændrer indstillingerne for berøringspladen.

• Wireless Adapter til Typing Covers

Tilslut trådløst et Surface Typing Cover til din Surface. Med Surface Wireless Adapter til Typing Covers kan du bruge dit cover med en afstand på op til 10 meter.

• Fejlfinding af Wireless Adapter til Typing Covers

Hvis dit Surface Cover ikke virker, når Wireless Adapter til Typing Covers er tilsluttet coveret, kan du prøve disse løsninger.