Se emner om Surface 2

E-mail og kommunikation

• Konfigurere og bruge mail

Brug appen Mail eller Outlook, hvis du har dem, til at læse og besvare mails fra flere mailkonti på Surface.

• Foretage fejlfinding af mail

Find løsninger til problemer ved hjælp af mailappen eller Outlook på din Surface.

• Hvad skete der med appen Beskeder?

Opgrader til Skype. Chat og foretag lyd- og videoopkald fra Skype til Skype til dine kontaktpersoner i Skype og Messenger.

• Appen Personer: Hold kontakten Windows.com

Brug appen Personer på Surface til at holde kontakten med familie og venner. Se, hvordan du importerer og tilføjer kontakter, fastgør kontakter i Start, deler fotos, links og meget mere.

• Skype på Surface

Brug Skype på Surface til at chatte og foretage lyd- og videoopkald.

• Foretag videoopkald med Skype Skype.com

Se, hvordan du bruger videoopkaldsfunktionen i Skype.