Se emner om Surface 2

Office-apps

• Microsoft Office 2013 RT

Surface 2 leveres med Office 2013 RT-apps: Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook. Hvis du har Surface RT, få Outlook og opgrader til Windows RT 8.1.

• Office-berøringsvejledning Office.com

Brug bevægelser på Surface-berøringsskærmen til at arbejde i Office-programmer.

• Excel 2013 Startvejledning Office.com

Kender du ikke Excel 2013? Denne gratis vejledning i PDF-format giver nyttige tips til at bruge programmet.

• Brug af OneNote på Surface

Lær, hvordan du nemt organiserer dine oplysninger, billede og ideer og finder dem på alle enheder ved brug af OneNote.

• Outlook 2013 Startvejledning Office.com

Kom godt i gang med Outlook 2013 med denne gratis vejledning i PDF-format.

• Grundlæggende opgaver i Outlook 2013 Office.com

Se, hvordan du udfører almindelige opgaver i Outlook 2013: Konfigurer en mailkonto, opret mailsignatur, og send og modtag mail og mødeforespørgsler.

• PowerPoint 2013 Startvejledning Office.com

Hvis du er nybegynder i PowerPoint 2013, giver denne gratis vejledning i PDF-format nyttige tip, så du kan finde rundt.

• Word 2013 Startvejledning Office.com

Hent den gratis vejledning i PDF-format, og få tips til brug af Word 2013.

• Word 2013: Ændre linjeafstanden Office.com

Har du brug for at ændre afstanden mellem linjerne i et afsnit eller mellem afsnit? Dette er den nemme måde at gøre det på, enten for hele dokumentet eller en del af det.

• Brevfletning med konvolutter Office.com

Se, hvordan du hurtigt konfigurerer adresselister og kuverter til udskrivning, og hvordan du kombinerer dem sammen med adresselisten.