Support til virksomheder

Er du opdateret?

Mange Surface-problemer kan undgås ved at installere de seneste opdateringer på din enhed. På siden Opdateringsoversigt for Surface kan du se, om du er opdateret.

Strømkabler

Microsoft tilbagekalder strømkabler til Surface Pro-, Surface Pro 2- og Surface Pro 3-enheder, der er købt før 15. juli 2015. Klik her for at få flere oplysninger.

Kontakt Surface-support til virksomheder

Kontakt os for at få hjælp til hardware- og softwareproblemer, eller stil spørgsmål til den udvidede garantiserviceaftale.
Kontakt os nu